Водещи новини - дясно Добрич Общество

Направиха промени в състава на постоянни комисии в Общинския съвет на Добрич

Промени в съставите на няколко постоянни комисии на Общинския съвет на Добрич бяха приети на днешната извънредна сесия. Промените бяха наложени поради напускането на Мая Димитрова и Зорница Михайлова, които са народни представители, и избирането на Нивелин Радичков за председател на ОбС Добрич. Освен това в комисии бяха включени новите общински съветници Божидар Димитров и д-р Добрин Добрев, които се заклеха след напускането на Димитрова и Михайлова.

Божидар Димитров /БСП за България/ ще участва в работата на ПК „УСТРОЙСТВО НА ТЕРИТОРИЯТА, ЖИЛИЩНА ПОЛИТИКА, СТРОИТЕЛСТВО И ИНФРАСТРУКТУРА” и на ПК „ТРАНСПОРТ И ЕКОЛОГИЯ”.

Д-р Добрин Добрев /ГЕРБ/ става члена на ПК „ТРАНСПОРТ И ЕКОЛОГИЯ” и на ПК „КУЛТУРА, ВЕРОИЗПОВЕДАНИЯ И ЕТНИЧЕСКИ ВЪПРОСИ”.

ПК „ТЪРГОВИЯ, УСЛУГИ И ТУРИЗЪМ“ от 7-членна става 5-членна. От нея излизат Тихомир Маринов и Нивелин Радичков, който като председател на ОбС не участва в работата на комисиите. На неговото място в ПК „УСТРОЙСТВО НА ТЕРИТОРИЯТА, ЖИЛИЩНА ПОЛИТИКА, СТРОИТЕЛСТВО И ИНФРАСТРУКТУРА” влиза Георги Желев /Коалиция ДБГ/.

Станислав Илиев /ВМРО/ пък се мести от комисията по култура в ПК „РЕГИОНАЛНО РАЗВИТИЕ, МЕЖДУНАРОДНО СЪТРУДНИЧЕСТВО, ЕВРОПЕЙСКИ ПРОГРАМИ И ПРОЕКТИ”.

Иван Иванов /ГЕРБ/ става члена на ПК „ЗАКОННОСТ, ОБЩЕСТВЕН РЕД И КОНТРОЛ“.

снимка – архив

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *