Бизнес Водещи новини Здраве Общество

Зърнопроизводители с дарение за Великден за деца с увреждания от Добрич

Козунаци ще дари за Великден на деца с увреждания от Добрич Добруджанският съюз на зърнопроизводителите, съобщи за Про Нюз Добрич председателят му Радостина Жекова. Тя разказа, че се включват в кампанията на шеф Димитър Димитров – собственик „Walnuts Life&Food”, чиято идея е всеки подарен козунак да бъде удвоен от ресторанта. От организацията на зърнопроизводителите са поръчали 50 от вкусните сладкиши, които ще станат 100. Част от тях ще са за деца с увреждания, а другите, предполагам, че шеф Димитров ще подари на приюта към храм „Света Троица”, каза Жекова.

Тя обясни, че решението да зарадват деца с увреждания е взето след разговор с директора на Дневния център за деца със специални потребности Албена Донева.

Ние постоянно участваме в дарителски кампании и това е основна мисия от доста време на Добруджанския съюз на зърнопроизводителите, сподели председателят му. Припомни, че тази им дейност е насочена към БЧК в Добрич, финансово е подпомогната кампания на малки деца от Каварна за подкрепа на самотни и възрастни хора. „Изключително щастливи сме, че даряваме и на болницата, тя има голяма нужда от подкрепа от доста време. Там винаги участваме, когато има нужда”, каза Радостина Жекова.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *