Общество Развлечение

Варненската група „Mister Hard” ще зарадва феновете си в Добрич в „September Sun”

Варненските легенди на рока „Mister Hard” ще “забият” на 4 септември като част от „September Sun” в Добрич, съобщават организаторите на рок фестивала. Групата ще излезе на сцената преди хедлайнера „Остава”.

„Mister Hard” съществува от 8.12.1994 г. след обединяването на групите „Mister” и „Hard”.  В ранните си години бандата стана популярна с радио и видео версията на една от най-обичаните варненски рок-балади – “Епилог”. През пролетта на 2015 г. „Mister Hard” издаде първия си албум – “Аз съм мечтател”. Песните от него звучаха на фестивала „Варна Мега Рок” през 2018 и са предоставени за безплатно слушане и изтегляне в интернет пространството. 25-годишния си рожден ден групата отпразнува с голям концерт с участието на 12 настоящи и бивши членове и зарадва феновете си с още нови и стари авторски песни и инструментали.

В сегашния състав на групата участват двама от основателите – Николай Русев (соло вокал) и Илиян Илиев (китара, вокал). Част от „Mister Hard”  са още Дора Танева (клавишни, вокал), Тодор Танев (бас, вокал), Рупен Бенлиян (барабани, вокал).

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *