Сряда, 24 април 2024

24.04.2024

Последвайте ни

Варненската група „Mister Hard” ще зарадва феновете си в Добрич в „September Sun”

Варненските легенди на рока „Mister Hard” ще "забият" на 4 септември като част от „September Sun” в Добрич, съобщават организаторите на рок фестивала. Групата ще излезе на сцената преди хедлайнера „Остава”.

„Mister Hard” съществува от 8.12.1994 г. след обединяването на групите „Mister” и „Hard”.  В ранните си години бандата стана популярна с радио и видео версията на една от най-обичаните варненски рок-балади - "Епилог". През пролетта на 2015 г. „Mister Hard” издаде първия си албум - "Аз съм мечтател". Песните от него звучаха на фестивала „Варна Мега Рок” през 2018 и са предоставени за безплатно слушане и изтегляне в интернет пространството. 25-годишния си рожден ден групата отпразнува с голям концерт с участието на 12 настоящи и бивши членове и зарадва феновете си с още нови и стари авторски песни и инструментали.

В сегашния състав на групата участват двама от основателите - Николай Русев (соло вокал) и Илиян Илиев (китара, вокал). Част от „Mister Hard”  са още Дора Танева (клавишни, вокал), Тодор Танев (бас, вокал), Рупен Бенлиян (барабани, вокал).

c