Генерал Тошево Общество

Ремонтират сгради и съоръжения в община Генерал Тошево

Обществена поръчка за ремонтно-възстановителни работи на общински сгради, съоръжения, прилежащи площи и тротоари на територията си обяви Община Генерал Тошево. Прогнозната й стойност е 157 387.49 лева без ДДС.

Обществената поръчка е с осем обособени позиции /ОП/. Първата предвижда ремонт на тротоари в с. Преселенци пред кметството и на ограда на мюсюлманско гробище в с. Горица. Втората ОП е за ремонт на площада пред кметството на с. Люляково. Третата ОП е за изграждане на бетонова площадка за монтаж на модулен контейнер за провеждане на обредни ритуали в гробищния парк в с. Йовково и ремонт на сграда-клуб в с. Петлешково. Четвъртата ОП е за направата на ударопоглъщаща настилка  за спортна площадка в с. Спасово и изграждане на бетонова площадка за монтаж на модулен контейнер за провеждане на обредни ритуали в гробищния парк в с. Сърнино.

Петата ОП предвижда ремонт на ограда на гробищен парк №2 в с. Сноп и на сградата на кметството в с. Пчеларово. Ремонтни дейности предвиждат и останалите три обособени позиции – на тротоари и читалището в с. Красен, на ограда на парк пред кметството в с. Изворово и на читалището в с. Росица.

Крайният срок за подаване на оферти е 17 май.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *