Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 26 април - на Рак ще му върви, усмивката е оръжието на Козирог

Овен
Отлично време за общуване и кратки пътувания. Ако имате възможност, тръгнете на път сутринта. Тогава зарядът с оптимизъм и добро настроение ще Ви бъдат подсигурени за цялото денонощие. През това време няма да Ви е трудно оперативно да се договорите с партньорите по бизнес, да преминете тест , изпит, събеседване, да напишете или изпратите писмо, или да позвъните по телефона. Денят създава прекрасни условия за литературно-художествена работа, а също и за различни технически операции и работа с текстове (като например коригиране, редактиране, оптимизиране).

Телец

Днес много неща в личния Ви живот ще зависят от Вашата сдържаност, умения да се грижите за себе си и търпимост към хората, които Ви обкръжават. И към Вашия любим човек на първо място. Ако такива качества се открият в душата Ви навреме, няма да възникнат никакви проблеми през този ден.

Близнаци

Не се отнасяйте днес прекалено сериозно към ставащото. Гледайте света, събитията в него и на Вашия любим човек, със здрава доза ирония. Иначе рискувате да си трупнете на главата толкова проблеми, че после сума време ще се наложи да ги оправяте.

Рак

Денят не само ще бъде не лош за Вас, а даже в дреболиите ще Ви върви. За значителни мероприятия обстоятелствата няма да са така благоприятни, но пък ще имате възможност да поотложите по-важните неща. Без усилие ще получите помощ и подкрепа не само от близките си хора, но и от съвсем скорошни познати. Жизненият Ви потенциал е висок и самочувствието Ви ще бъде много добро. Втората половина на деня е подходящо време за покупки и няма да възникнат проблеми с правилното използване на наличните средства.

Лъв

Възможни са финансови загуби, глоби и други наказания. Затова пък самолюбието Ви няма да страда : днес ще чуете голям брой комплименти и други хубави коментари по свой адрес. Бъдете бдителни : ще се намерят коварни недоброжелатели , които ще се опитват да Ви манипулират посредством ласкателства!Днес може да взимате важни решения и да давате обещания – няма да се премислите и ще удържите на думата си. В семейството са вероятни големи промени към по-добро.

Дева

Някакъв човек от известно време Ви кара да въздишате, да се усмихвате и да поглеждате в прозореца със загадъчен израз. Много сте въодушевени и Ви се иска да разкажете за това на целия свят. Но не е нужно да бързате! Още не е време и затова запазете тайната си. Нали трябва да се убедите, че чувствата Ви са взаимни?…Везни

Ако сте родени под знака на Везните, има вероятност днес да се окажете пред не лекия избор между това, което смятате за свое задължение, и онова, което наистина би Ви донесло удоволствие. Преди да си блъскате главата и да не знаете какво да правите, може би е по-добре да помислите, не може ли да ги съвместите по някакъв начин. Да кажем, че ще излезете с приятели, но ще се постараете да се приберете в прилично време. Или ще свършите предварително по-голямата част от работата си, за да имате след това време и за удоволствия…Скорпион

Днес късмета просто няма да Ви се усмихва. За постигане на резултати, даже и най-скромните, ще се наложи буквално да излезете от кожата си. Усилията, които се изискват, са колосални, а постигнатите победи трябва да се разглеждат под микроскоп. Но и със скръстени ръце не може да седите – денят изисква дейност, макар и тя да не е ефективна. Това се отнася не само до професионалния, но и до личния живот. Тук промените ще са Ви просто необходими, за да можете да се чувствате комфортно. Затова използвайте всяка възможност да разкъсате веригите на всекидневните задължения и грижи, за да зарадвате любимия човек с нови усещания.

Стрелец

Ако имате намерение да се разделите със своя така омръзнал Ви и до болка познат и предсказуем партньор, днес е най- подходящия ден. Намекнете му, че нямате интерес от продължаване на връзката. Каквато и да бъде реакцията му, трябва да останете до край спокойни и невъзмутими.

Козирог

Усмивката през този ден ще бъде Вашето главно оръжие. Въоръжете се с нея и всичко ще се изпълни толкова леко и бързо, че за Вас ще остане само да се чудите. Единственото, което трябва да помните е, че трябва да се усмихвате по-искрено. И най-искрено – на Вашия любим човек….

Водолей

Днес у Вас ще се появи желание да измените привичния порядък на действие и да го направите по- интригуващ и необичаен. Старайте се да не се поддавате на нереалистични мечти и планове. Премисляйте по три пъти, преди да решите да предприемете нещо. Днес общуването ще Ви бъде интересно и приятно. Може да се срещнете с роднини или да прекарате времето с децата. Може да си позволите кратка екскурзия и пътуването ще Ви бъде интересно и приятно.

Риби

Опитайте се, да се настроите на оптимистична вълна. Ако успеете да насочите енергията си в позитивно направление, а не я хабите във вълнения и преживявания, ситуацията ще се подобри. За общуване това съвсем не е най-подходящия ден. Конфликтите ще избухват много лесно, а помирението след тях ще бъде наистина трудно. Може да взимате решения, отнасящи се до финанси, а също и да се занимавате с домашна работа – с това ще се справите доста лесно. Не са изключени неочаквани делови предложения, като може и да поговорите за възобновяване на сътрудничеството с отдавнашни партньори.

Източник: Ламята

c