Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Благотворителен базар събра 2853 лева за прикования в количка Нейко от Добрич

2 853.10 лева са събрани на благотворителния базар в подкрепа на прикования в инвалидна количка 43-годишен Нейко Нейчев от Добрич, съобщават организаторите на кампанията за набиране на средства за лечението му. Той се проведе на Цветница в двора на храм „Света Троица” в Добрич. Средствата ще бъдат преведени по банковата му сметка.

Организаторите благодарят на всички, помогнали събитието да се осъществи, на закупилите от артикулите, на дарилите от сърце и на тези, които са посетили базара, за да покажат своята подкрепа. Благодарят на всички, които седмици са се готвили за събитието, купували са материали и са творили прекрасните ръчно направени изделия.

Този ден беше изпълнен с много положителни емоции и вярваме, че енергията, която получихме от вас на това свято място, ще е от огромна полза, написаха още организаторите.

Припомняме, че 43-годишния мъж, който е баща на едногодишно бебе и 9-годишен син, е със заболяване и е прикован на инвалидна количка. До това се стига, след като в началото на септември усеща изтръпване на краката и се парализира. Към момента семейството няма възможност да си позволи лечението му.

На Нейко можете да помогнете чрез:

        Дарителска сметка в Уникредит Булбанк, град Добрич

        IBAN: BG82UNCR70001524312660

        BIC: UNCRBGSF

        Титуляр: Нейко Пенчев Нейчев

        PаyРal: neyko_np@abv.bg.

c