Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

26-годишен моторист от Добрич е в тежко състояние след катастрофа край Ропотамо

Кола помете момче и момиче с мотор. Спътничката на моториста от Добрич е починала

Пътничката от мотоциклета, пометен край резерват Ропотамо преди около час, е издъхнала, съобщава Флагман.бг.
26-годишната Пламена Г. от Шумен е изхвърчала на метри, след като Рено Меган с бургаска регистрация отнел предимството на мотор „Априлия“.

Лек автомобил, движещ се от Бургас в посока Приморско, се сблъска с мотор, с който са се придвижвали момче и момиче. Инцидентът е станал в 13:10 ч. Лекият автомобил е искал да завие наляво към резерват Ропотамо, където е пристанът с лодките за разходка. Моторът се е спускал от Приморско в посока Бургас, в същия опасен участък, където Максим Стависки преди години предизвика подобна кървава баня. Въпреки че тези около 400 м са маркирани след този случай със специални указателни знаци, днес кошмарът се повтори отново.

Зад волана на лекия автомобил е бил 64-годишен бургазлия. Той е предприел ляв завой и помел мотоциклета, движещ се в посока Бургас. Мотористът – 26-годишният Андрей К. от Добрич, е в тежко състояние. Преди минути на място пристигна втора линейка, с която младият мъж бе откаран в болница. Лекарите се борят за живота му.
Сред свидетелите на инцидента е и джаз изпълнителката Рут Колева, която се е движела към Приморско. Тя била две-три коли зад лекия автомобил.
Движението в района е блокирано.

Източник: Флагман.бг

Снимката е илюстративна

c