Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Първото откриване на Мотосезона в Добрич след Covid-19

Десетки мотористи от различни клубове откриха днес Мотосезон 2021 в Добрич.

С рев на мотори и шествие по улиците в Добрич бе открит мотосезон 2021 г. в Добрич. Това е първото символично събитие след пандемията - миналогодишното шествие беше отложено заради мерките срещу Covid-19, a тази година то все пак се случва с малко закъснение. За съжаление, извънредните обстоятелства не позволяват събитието да се проведе традиционно в местността Фиш-фиш.

Мотористите от целия град се събираха в клубната база на мотоклуб „Орлите“, за да потеглят по маршрута на мотошествието: ул. Бойчо Огнянов, ул. Христо Ботев, бул. Русия, бул. 25 Септември, бул. Добруджа, бул. Добричка епопея, бул. Трети март, бул. 25 Септември, бул. Русия, ул. Христо Ботев, ул. Бойчо Огнянов, клубна база Мотоклуб Орлите.

Те бяха съпроводени от полицейски автомобили.

Девизът на сезона тази година е "На пътя има място за всички".

Във връзка с откриването на мотосезона пътната полиция провежда нова акция - този път за мястото, на което мотористите слагат регистрационните си табели. Те се снимат в гръб, за да се вижда кой с какъв номер кара. Глобата за неправилно поставен номер е до 300 лева, водач може да остане без книжка за половин година.

c