Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 24 април: Рак да внимава с харченето, Везни да са готови за загуби

Овен
Вгледайте се днес в едно от най-близките си отношения. За хората е напълно естествено да се отдалечават един от друг, но е възможно да не осъзнавате, как бързо отслабва това приятелство. Неотдавна светско мероприятие се е оказало не така интересно, както сте очаквали, или близостта между Вас и другия човек вече не е такава, каквато е била по-рано? Направете корекция на своите очаквания и си дайте сметка, че ако и двамата поискате, ще можете да преживеете тези промени. Възможно е да е дошло време за един откровен разговор.

Телец

За да осъществите плановете си за този ден, няма да Ви достигне някаква дреболия. Незначителна дреболия, която обаче ще се окаже много значима… Това ще рече, че Вашето лично щастие се отлага за неопределено време. Да се надяваме, че няма да е за дълго.

Близнаци

Вашият любим човек днес много сложно ще реагира на всели Ваш опит да го измамите, надхитрите или макар само да го разиграете. Постарайте се да вземете под внимание тази странна особеност и да действате със съответните изводи и определените приоритети.

Рак

Представителите на Вашия знак от женски пол, днес буквално ще ги привлича купуването на украшения и всевъзможни женски дреболии. Само че не опустошавайте прекалено интензивно своето портмоне – лекомислено похарчените пари в скоро време ще се окажат нужни за много по-важни неща.

Лъв

Ако действате решително и смело, ще успеете да укрепите своите позиции. Ще имате възможност за нови делови запознанства, както и да намерите хора, които да Ви помогнат за реализация на смели замисли. Може да се захванете за нови задачи, които да са много рисковани и мащабни. Възможни са неочаквани покани и предложения, както и знаци на внимание от противоположния пол. Ще Ви зарадва лек флирт или с нищо не обвързващо запознанство. Имате много повече неща на ум за този ден, отколкото можете да свършите. Затова много внимателно трябва да съумеете да разпределите своето време, а Вие много добре умеете да го направите.

Дева

Предстои ден на светски развлечения и активно участие в събитията, привличащи вниманието на публиката. Следва да се държите много предпазливо: сплетниците ще се възползват от всеки Ваш пропуск, за да нанесат удар по Вашата репутация. Днес слуховете се разпространяват с фантастична бързина. Постарайте се да прекарате по-голяма част от времето си със семейството. Може да се наложи да потърсите помощ от представителите на по-старото поколение. Ако сте на средна възраст, може да Ви зарадват новини, получени от порасналите деца.

Везни

През този ден трябва да сте готови за загуби: за представителите на този знак той ще се окаже доста сложен. Професионалните проблеми няма да са прекалено сериозни, но ще бъдат достатъчно многобройни. Ентусиазмът Ви ще отслабва с всеки час, а важните дела и отговорни срещи е най-добре да планирате за първата половина на деня. Удачно съвпадение ще Ви позволи по друг начин да погледнете на своя личен живот и да промените някои неща към по-добро. Импровизирайте, но се старайте да оставате в рамките на традицията: прекомерната оригиналност не е за препоръчване.

Скорпион

Днес е задължително да помните, че никакви задължения не могат да Ви задържат редом с човека, с когото не искате или не можете да бъдете (по някакви причини). През този ден е много важно, да се почувствате наистина свободен човек,

Стрелец

На Вашия любим човек ще е трудно да разбере доводите Ви, тъй като Вие ще се опитате да разговаряте на езика на разума. А той ще Ви отговаря на езика на сърцето. Постарайте се все пак да намерите средно-аритметичното, макар че това съвсем няма да е така лесно.

Козирог

За Вас това няма да е най-лекия и приятен ден: ще донесе много недоразумения и неловки ситуации, пораждащи напрежение в отношенията. Помнете, че е по силите Ви да запазите мира в семейството. Наистина, ще се наложи да се постараете доста, но резултатът ще е удовлетворителен. Романтична среща няма да оправдае Вашите очаквания, но пък ще Ви даде възможност да узнаете нещо ново за себе си. Поради пониженият жизнен потенциал днес , трябва да сте особено внимателни към своето самочувствие. Откажете се от вредните навици и си спомнете за ползата от пресните плодове и зеленчуци. Откажете се от консервите.Водолей

За да решите текущите проблеми през този ден, трябва да ограничите своите емоционални прояви, отреждайки им строго определено място. Голяма роля ще играе готовността Ви да спазвате закона, придържайки се към стандартните норми на поведение, а също и да се съобразявате с правилата, поставени от други хора. Възможни са усложнения при контактите с родителите, деловите съюзници или брачния партньор. Много вероятно е, да се наложи в нещо да се ограничите – например, да се откажете от някои удобства.

Риби

Денят е неблагоприятен за изясняване на отношения и правене на скандали с възпитателна цел. През днешния ден е по-добре да претърпите, стискайки зъби, или обливайки възглавницата със сълзи. Всички опити да промените нещо, само ще задълбочат създалата се ситуация.

източник: Ламята

c