Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

ГЕРБ в Добрич отчете успешна кампания и избра делегати за националното събрание

"ПП ГЕРБ – Добрич винаги е била първа политическа сила в града. И този път не изневерихме на традицията - получихме 25,29%. Другият положителен момент е, че водихме позитивна кампания и единствени от политическите сили в областта успяхме да запазим двата депутатски мандата". С тези думи общинският ръководител на структурата в Добрич и настоящ депутат Красимир Николов започна отчета си по време на общинското събрание, провело се в събота в конферентната зала на комплекс „Изида” в Добрич. Николов не пропусна да благодари на всички, които са взели участие в кампанията, става ясно от фейсбук страницата на партийната органицация.

Поздравявам всеки от Вас с изборния резултат, бяха първите думи на областния координатор на ПП ГЕРБ в Добрич Деница Сачева. Добави, че има места, в които резултатът наистина е много добър, но има и други, в които не е толкова добър. „Трябва да направим достатъчно добър анализ, за да видим какво можем да променим. Защото това, което правим, го правим за бъдещето на Добрич и Добричка област”, каза още Сачева.

След това с пълно единодушие бяха избрани седем делегати за предстоящото през месец май Национално събрание на ПП ГЕРБ.

Час след отчетното събрание областният координатор на Деница Сачева се срещна с общинските ръководители на партията в областта. Всички те докладваха подробно резултатите от изборите.

c