Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 22 април - Телец се наслаждава на лично време, Скорпион взема решения

Овен
Презирате трудностите, опасностите и пречките. Стремежът да постигнете целта е толкова голям, че няма сила, която да е в състояние да Ви спре. Уви, заради постигане на желания резултат, Вие сте готови да пожертвате чуждите интереси, а това едва ли ще Ви простят. Поведението Ви трябва да бъде безупречно. Ако през този ден на репутацията Ви се пови петно, да накарате заобикалящите да забравят за него , ще бъде доста трудно. На близките си хора може да се доверявате, макар че те не споделят изцяло всички Ваши планове. Много е важно, да не губите време за напразни обяснения. По-добре действайте самостоятелно, отколкото да уговаряте някого да Ви помогне.

Телец

Днес си струва да си отдъхнете от компанията на Вашия любим човек , и за дълго да се посветите на нещо по-малко поетично, но пък по-полезно: например на обучение или на четене на книга, до която доста дълго време не сте могли да се доберете. А и на Вашия любим човек малко свободно време няма да е излишно…

Близнаци

Ако от известно време воювате за отношенията, то сега може да настъпи решаващия момент. Трудно е да се каже, защо между двама души нещо се променя, но в живота се случва и по някое събитие, което да отхлаби напрежението. Поемете си дълбоко въздух и ще забележите, че се променят не само неща, свързани с Вашия партньор или даже динамиката на Вашата двойка, а най-вече вътрешното Ви състояние. Затова си дайте още един шанс, от който и двамата ще бъдете удовлетворени.

Рак

Днес разговорът с Вашия любим човек може да се окаже много тежък и няма да донесе удоволствие нито на Вас, нито на него.. Само че той е просто необходим, за да можете да приключите с всичко. А и да стигнете до едно важно и изгодно решение. Бъдете търпеливи и мъжествени.

Лъв

Днес представителите на Вашия знак повече ще губят, отколкото да печелят. Като цяло денят ще бъде свързан с разочарования и неуспехи, както и с необходимостта да отстъпите, пропускайки напред съперници и конкуренти. Трудно ще преживеете това положение, а обичайният Ви оптимизъм ще Ви напусне. Не прекарвайте прекалено много време в уединение – мрачните мисли доста лесно ще Ви завладеят, ако до Вас няма никой. Приятелите охотно ще Ви подкрепят и развеселяват, като въобще няма да задават излишни въпроси. Възможен е неочакван подарък.

Дева

Днес трябва да вярвате в онова, което ще Ви каже Вашия любим човек, дори думите му да Ви се сторят изключително неправдоподобни. Постарайте се да приемете тези думи близко до сърцето си и да действате в съответствие с тях. За съжаление това просто ще се наложи.

Везни

Идеално време за актьори, музиканти и художници. Ако съумеете да избегнете негативните емоции в семейството и с възлюбените, както и да проявите сдържаност и справедливост при решаване на финансовите въпроси, за вас може да възникнат неочаквани делови и романтични възможности.

Скорпион

Денят ще бъде наситен със събития. Трябва да сте готови да действате бързо, мълниеносно да взимате решения, и да се приспособявате към обстоятелствата. Жизненият Ви тонус ще бъде висок. Всичко, ставащо около Вас ще възприемате с интерес и може да не се опасявате от преумора. Възможна е среща с човек, влиянието на когото в живота Ви ще бъде сериозно и продължително. Това е един от тези дни, когато трябва да се вслушвате не само в собствената си интуиция, но и в съветите отстрани. Те ще са Ви много полезни.

Стрелец

Ще се наложи да се занимавате с неинтересни , но много полезни и нужни неща. За съжаление, колкото и да се убеждавате, че заради поставената цел трябва да се потрудите, от това ентусиазмът Ви няма да се увеличи. Може да проявите малко хитрост и да си намерите помощници: след тяхната поява денят изведнъж ще стане по-лек и приятен. В семейството са възможни разногласия, но все пак ще успеете да избегнете кавгите, като на време помирите канещите се да враждуват страни. Миротворческата мисия може да Ви накара да забравите собствените си интереси, но това няма да доведе до сериозни загуби.

Козирог

Днес Вашите така внимателно съставени планове , които сте уверени че предполагат стопроцентова ефективност, може да се нарушат. Не се ядосвайте, ако някой закъснява или случайно пропусне среща, защото на негово място може да се окажете в един момент и Вие. Проявете търпение.

Водолей

През този ден може да Ви бъде трудно да поддържате постоянна връзка с хора от далече, а също и с представители на Вашата професионална среда, с блюстителите на закона или правовия ред. Далече от дома може да се окажете притеснени поради недостиг на средства, или да изпитате липса на комфорт. Не се препоръчва да търсите обходни пътища за решаване на проблемите: например да давате подкуп на длъжностни лица , или да се карате с тях. Това ще Ви охарактеризира по неподходящ начин, а и най-вероятно има и по-лесен начин да постигнете желаното.

Риби

Ако Вашия партньор е „мамино синче”, днес е най- подходящото време да направите нещо по въпроса. Опитайте да направите необходимите усилия , та поне малко да го промените! Ако всичко наистина е абсолютно безполезно, решете през днешния ден , струва ли си да продължавате вашите отношения и готови ли сте, да се помирите с неговите слабости.

Източник: Ламята

c