Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Премиерно играят комедията "За снахите и свекървите" в Добрич - режисьорски дебют на Краси Демиров

За пръв път на добричка сцена ще бъде представена театралната постановка "За снахите и свекървите" - дебют като режисьор на обичания актьор Красимир Демиров, който публиката познава от ролите му в постановките на Драматичен театър "Йордан Йовков" в Добрич.

Пиеса? Не ! Просто ситуация от живота на снаха и свекърва. Легенди се разказват за конфликтите и пропастите между тях! И в основата на всичко е Той - синчето на мама, но вече женен за жена си! Боже-Боже!!!! Няма ли кой да ги помири тия двете...

"За снахите и свекървите" е част от народни истории, събрани и режисирани от Красимир Демиров , с участието на актьорите Любов Николова,Татяна Христова, Филип Янев, Стефан Сърчаджиев, Велизара Петкова, Валентин Андреев-Рафе, Васил Василев.

Първите две премиерни представяния на комедийния спектакъл са планирани за 11 и 21 май, от 19.00 часа в камерна зала на ДТ "Йордан Йовков".

За информация и билети : Билетен център на ДТ"Йордан Йовков" - гр. Добрич / от 9.00 до 18.00 часа/ и на тел: 058/ 605 573. От ръководството на театъра напомнят, че залите се запълват на 30%.

c