Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 19 април - На Водолей ще върви по вода, Лъв да мисли преди да действа

Овен
За Вас днешния ден е много подходящ за излизане сред природата , може би някъде в гората тоест, някъде по-близко до чистия въздух. Може би ще искате да отидете на пикник, но тогава трябва да сте много внимателни с огъня, а ако е възможно, минете въобще без него.

Телец

Подходящ ден за започване на такива или онакива отношения. Възможно е от отдавна да сте се загледали в някой много привлекателен представител на противоположния пол. Сега е време да направите първата крачка насреща му. Повярвайте, той няма да приеме Вашата искрена усмивка за опит да го ухапете…

Близнаци

Днешният ден е подходящ за реализиране на дълго планирани задачи – без значение дали са свързани с работата или с почивка, за която си мечтаете. Ще се наложи да разчитате основно на себе си, подкрепа ще срещнете на по-късен етап. Времето е подходящо и за някаква лична покупка, само внимавайте колко ще инвестирате.

Рак

Нищо не помага така да се прояснят мислите, както изчистеният от проблеми ден, а днешният се оказва, че е точно такъв. Поздравления! Това е един от онези спокойни дни, когато изпитвате удоволствие и се чувствате удовлетворени от ставащото, а не полагате за това никакви усилия. Непознатите лесно Ви стават приятели, а и никой не Ви действа на нервите. Даже и ако някой се мушне на опашката точно пред Вас, или заеме последното възможно за паркиране място, Вие ще възприемете това съвсем спокойно, и даже с усмивка. Това оптимистично настроение ще ободри другите и ще „отвори” ума Ви за нови и интересни идеи.

Лъв

Не бързайте, защото неминуемо ще допуснете грешка. Не би било излишно да си спомните, че понякога човек трябва да се спре, да направи пауза и да си отдъхне. Склонни сте да се захванете с много задачки наведнъж, да зарежете започнатата работа на средата , само за да превключите на друго интересуващо Ви занимание, а след това и него да отложите. Но ако подобна непоследователност в работата Ви е непростима, в личния живот ще създаде много напрегната ситуация. Не дразнете близките си хора със своите нелогични действия.

Дева

Ако действате решително и бързо, може не само да постигнете успехи, а и да оставите конкурентите си много назад , спасявайки се така от опасността да Ви дишат във врата. Важно Ваше преимущество ще бъде умението Ви да се договаряте точно с тези, които трябва, като при това не проявявате прекомерна отстъпчивост, а и запазвате чувството си за собствено достойнство. Предстои Ви и едно сериозно изпитание – може да се срещнете с човек, който преди време е заставал сърцето Ви ускорено да бие, когато го срещнете. Дали старите чувства могат да се възобновят?….

Везни

За представителите на този зодиакален знак има вероятност денят да бъде ознаменуван с нови покупки в полза на семейството. Има вероятност тези покупки да са свързани с облекло и обувки. Купете си обувки от крокодилска кожа, и това на секундата ще Ви се отрази много добре. За половинката си също не жалете средства!

Скорпион

Някакви сериозни планове за бъдещето току-що са придобили завършен вид. Развълнувани сте, и това е естествено. Постарайте се за максимално дълго време да запазите тези свои чувства, но и не забравяйте за преимуществото да живеете тук и сега. Тревогата за бъдещето е само напразна загуба на време и сили. По-добре бъдете благодарни за онова, което имате и за това, на което можете да разчитате. Много хора са влизали в живота Ви и са излизали, но се опитайте да запазите онези, които и сега са редом . Постарайте се да им покажете, колко много значат за Вас.

Стрелец

Днес Вашия любим човек не трябва да приема всичко , което му кажете, по-близко до сърцето си. Само че и Вие доста трябва да си помислите, преди да му кажете каквото и да било. Колкото и да може да се контролира и да не показва своите чувства, някои неща наистина може да го изкрат от релси.

Козирог

Успешен ден, интересен и весел, позволяващ да дадете воля на фантазията си, да помечтаете за недостижимото и неочаквано да разберете, че то не е толкова недостижимо. Пред Вас ще се открият много нови перспективи – завладяващи, но не плашещи. Трудно е да изберете по-подходящ ден, за начало на нова дейност, независимо от нейния характер. Денят също е подходящ и за общуване, независимо от това, дали ще е официално, делово, неформално или приятелско.

Водолей

Много успешен ден: днес просто ще Ви върви. Може, например, да се захванете с безнадежден проект и да го доведете до блестящ край. Или да влезете в магазина с полу-празни джобове, а да излезете с нещо зашеметяващо на смешна цена. Или да отидете на среща със съученици, а да се срещнете с човек, който много отдавна силно сте искали да видите. Точно затова трябва да заемете активна жизнена позиция. Ако стоите без работа – просто приятно ще прекарате времето си. Ако се заемете с нещо, не само ще прекарате приятно, но и ще имате прекрасен резултат. Изборът е Ваш.

Риби

Днес ще мислите оригинално и нетривиално. Това ще Ви позволи да взимате бързи и неочаквани решения. А и съвсем не е задължително, те да бъдат правилни! Хубаво би било, ако Вашия любим човек Ви бъде малка „спирачка” и да Ви е критик в полза на здравия разум.

c