Водещи новини - дясно Политика

Константина Спасова е избрана за председател на Възраждане – Добрич

Отчетно-изборното събрание бе проведено на 18 април в присъствието на председателя на ПП Възраждане – д-р Костадин Костадинов, съобщиха от местната централа на партията.

Константина Спасова е родена на 20 юни 1992 г. в Добрич. Средното си образование завършва в ЕГ „Гео Милев“.

Бакалавър е по „Икономика на строителството“ от Икономически университет – Варна и магистър по „Регионално развитие“ от Университета за национално и световно стопанство, специализира ВиК инженерство.

Работи като финансов експерт на чуждестранна фирма за недвижими имоти. Говори английски и руски език. Омъжена с едно дете.

На отминалите парламентарни избори Константина Спасова бе втора в листата за народни представители на Възраждане в Осми многомандатен избирателен район – Добрич.

Follow Me:

Related Posts

  1. без име says:

    Браво ,поздравление!Но нямаше ли хора живеещи и работещи в Добрич които да оглавят структурата им?Защо в Добрич се случва все така ,все хора от Варна трябва да идват при нас и да ни оглавяват администрацията, фирмите и всичко останало? Толкова няма ли кадърни хора в Добрич? Този който беше водач на листата им в Добрич Юлиян Губатов беше от Варна, сега варненка оглавява структурата им.Да разбираме ли, че скоро и членовете ще се внесат от Варна?Много странна история като цяло.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *