Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 17 април - Любовен шанс за Дева, Козирог преодолява разногласия

Овен
Най-подходящото време да напомните за себе си на хора, с които се каните да имате работа през следващата година. Решаването на всички задачи ще изисква Вашето участие и затова колкото и да са надеждни Вашите помощници, няма да е излишно да проверите, до колко правилно изпълняват Вашите разпореждания. На много Овни – ръководители ще се наложи да се намесят в личните работи на подчинените. Ще получите неочаквани предложения и покани, което може да Ви принуди да промените своите планове . Не се страхувайте от смели и весели експерименти.

Телец

Редно е да знаете, че големи подаръци за Вас съдбата не е подготвила. Само че не трябва да се разстройвате – шанс, да постигнете успех, все пак има. Осигурете си подкрепата на хора, на които се доверявате , и се съсредоточете върху работи, от които действително разбирате и с които се справяте. Сега не е време за експерименти и усвояване на новости. Отношенията с роднините ще са сложни, като са възможни конфликти с представителите на по-възрастното поколение. Вие сте прекалено упорити и не винаги се вслушвате в доводите на своите опоненти. А, между другото, в някои забележки би си заслужавало да се вслушате…

Близнаци

Денят е подходящ за това, във Вашата колекция от разбити сърца, да се прибави още едно. Впрочем, звездите Ви съветват да преразгледате кандидатурата на онзи, който е претендент, да стане поредния експонат.: може би е достоен, с него да се отнасяте по друг начин?

Рак

Днес предстои да вземете някакво отговорно решение, което в значителна степен ще повлияе на благополучието на Вашия любим човек, независимо дали искате това или не. Затова преди да кажете окончателната си дума по този въпрос, още двадесет пъти претеглете всички „за” и „против”.

Лъв

Когато днес решите да „разпускате”, идете някъде с хора, от които не можете да очаквате скрити помисли. Има вероятност да разберете някои тайни за онези, които са редом с Вас. Днес ефектът от лечение на хронични заболявания ще бъде положителен. В личния Ви живот всичко ще бъде безоблачно и леко. Ще имате успех в творческите начинания. Много ще бъде важно умението Ви, да обръщате в своя полза даже хапливите забележки на завистниците.

Дева

Днес човекът, когото от толкова отдавна си харесвате, съвсем неочаквано ще Ви обърне внимание и ако не се притесни, ще Ви покани на среща. Много е важно, и Вие да не се притесните и да не изпуснете своя шанс. Впрочем, пригответе се за разочарование: напълно възможно е, обектът на Вашите дълги въздишки да не се окаже толкова изключителен, както Ви се е струвало.

Везни

Когато се окажете извън обичайния кръг от приятели, за това има своите причини. Обикновено това става, тъй като у Вас се проявяват интереси, които те не споделят, колкото и да се стараете да ги заинтригувате. Това може да бъде билярд, подводно плуване или танци – все едно. И ако Ви се иска да опитате всичко това, а на приятелите – не , не се стеснявайте. Смело действайте и общувайте с нови хора. Не след много време ще съберете отново всичките си приятели на едно място, и ще ги накарате да се почувстват като едно голямо семейство.

Скорпион

Действайте последователно и не се отказвайте от по-рано направените планове, даже и ако околните се опитват да Ви убедят да го направите. Денят няма да може да бъде наречен еднообразен, но ако се постараете, може да го направите доста плодотворен. Възможни са успехи при самостоятелна работа, изследователска или научна дейност. Трябва да проявите решителност в личната сфера. Именно от Вашето умение да настоявате на своето, зависи по-нататъшното развитие на отношенията. Не съчетавайте твърдостта с грубост или агресивно поведение.

Стрелец

Днес настроението няма да бъде много стабилно. У Вас ще се появи желание да научите нещо ново и да се покажете от неочаквана страна. Добре ще преминат срещите Ви с приятели и е важно през това време да не злоупотребявате с алкохола. Вероятно е възникване на нови идеи за творчество, но ще бъде доста сложно те да се развият, защото много ще се отвличате по други задачи.

Козирог

Този ден е оцветен в приятни тонове и е спокойно предсказуем. Имате планове, които може да реализирате без всякакви притеснения и опасения. Вероятно е преодоляване на отдавнашни разногласия в семейството. Както и помиряване след разправия с любимия човек.Точно оценявайте своите възможности, Вие се отказвате от участие в авантюри и съмнителни начинания, пазейки (едновременно с това) себе си от вълнения и тревоги. Можете много приятно да прекарате времето си в компанията на любимия човек. Денят е подходящ и за срещи с някаква интересуваща Ви особа, в симпатиите на която не сте уверени.

Водолей

Около Водолеите днес ще струи енергия на съзидания и самоусъвършенстване. Звездите Ви съветват да се възползвате от това и да се покажете в личния и семейния живот в най-добрата светлина. Опитайте се, прибирайки се в къщи, да направите така, че да е приятно на Вашата половинка. И знайте, че сега физическия труд може да Ви бъде само от полза.

Риби

Не се доверявайте на първото си впечатление за хората и събитията. Всичко, с което ще се сблъскате днес, не е така просто, както изглежда на пръв поглед. Ако все още не сте завършен експерт в търсене на второ дъно и скрит смисъл, просто дръжте своята доверчивост под строг контрол. Избягвайте конфликти с по-възрастни роднини. Ако се скарате днес, помиряването ще бъде много трудно. Има вероятност стар приятел да се държи съвсем не така, както сте очаквали. Поради нестабилност на емоционалния фон, са възможни резки промени на настроението.

Източник: Ламята

c