Четвъртък, 25 април 2024

25.04.2024

Последвайте ни

Дни на пролетното почистване в Добрич - граждани ще участват чрез заявка на телефон

Дните от 15 април до 15 май 2021 са обявени за Дни на пролетно почистване, съобщиха от Община гад Добрич.

От кметството призовават жителите на град Добрич да почистят междублоковите пространства, прилежащите територии към жилищни сгради, еднофамилни къщи, дворове, паркинги, паркове, детски и спортни площадки и градинки, места за обществено ползване.

Освен призив, експертите в Общината препоръчват: Отпадъците да бъдат събрани в чували до контейнерите за битови отпадъци или на удобно място за извозване.

Извозването на отпадъците ще се извършва от „УЕЙСТ СОЛЮШЪНС БЪЛГАРИЯ“ ЕООД.

За да се включат в Дните на пролетно почистване 2021, желаещите граждани е необходимо да заявят предварително участието си на телефон 058/604573.

От Община град Добрич апелират: Нека през обявените дни заедно да почистим района около дома и работното си място, да се погрижим за детските площадки, за училищните дворове и местата за отдих, за да направим Добрич по-приятно и уютно място за живеене.            

Благодарим на всички съграждани, които вече са започнали с почистването и на много места са оформили вече малки китни градинки. 

ВАЖНО!

Предвид ситуацията с разпространението на covid 19, ръкавици и чували няма да бъдат раздавани с цел недопускане на струпвания на едно място.

Община град Добрич
c