Вторник, 19 март 2024

19.03.2024

Последвайте ни

Анкета пита гражданите за бъдещото развитие на Община Тервел

Започна разработването на План за интегрирано развитие на Община Тервел за периода 2021-2027 г., информират от местната администрация. Дейността е изпълнение на Закона за регионалното развитие и в отговор на предизвикателствата пред новия програмен период на Европейския съюз. Този план е основен инструмент за планиране, програмиране, управление и ресурсно осигуряване на развитието на Общината през следващите 7 години, посочват от там.

Вашето участие в изработването на плана би гарантирало качеството и реалистичността му, споделят от администрацията. Това може да стане чрез попълване на анкета и участие в последващите обществени обсъждания на плана, за което може да се заяви желание чрез посочване на координати за връзка в края на анкетата.

Предвид създадената извънредна COVID-ситуация и липсата на възможност за допитване на живо или провеждането на работни срещи с гражданите, попълването на анкетата ще бъде от особена важност за качественото и навременно изработване на плана, посочват от Общината.  От там призовават тервелчани да са активни и отговорни към местното развитие.

c