Водещи новини Общество

Почина Дачко Дяков – собственикът на сладкарници „Кристи“ в Добрич

На 49-годишна възраст на 12 април е починал Дачко Драгоев Дяков, собственик на сладкарници „Кристи“ .

Тъжната новина бе потвърдена и от фирмата.

В профила си във фейсбук от сладкарницата написаха: „12-ти април, един красив, слънчев ден, на който звеното на нашия пламък загасна.

Човекът благодарение на който, вече 23-та година, сладкарници Кристи съществуват и благодарение на който, ще продължат още по-силни напред. Дачко ти беше супергерой, който имаше неизчерпаема сила. Ти беше този който единия ден правеше сладки, а на другия ден се беше качил на покрива на цеха и го оправяше. Още преди 11 години, ти получи знак от съдбата, че е време да успокоиш тази сила и да намалиш темпото, но независимо от това ти продължи на макс, постави основите на новата сладкарница и беше плътно до семейството си до последния ден. Всички ние се възхищавахме на духа ти, защото ти беше несломим. След като направи инсулт, бяхме притеснени, как ще преживееш факта, че вече няма да можеш да ходиш, но ти нямаше търпение да се разхождаш с количката в градската градина и да усещаш морския бриз в Балчик. За жалост ти си отиде, заради огромното сърце, което имаше, заради него с което правеше всичко с огромно желание и с което ни даряваше с безкрайна любов“.

Неговата дъщеря, чието име носят сладкарниците добавя: „Тате, каквото и да кажа, няма да е достатъчно за човека който беше ти. Искам само да знаеш, че ще продължим да следваме твоя пример и ще те караме да се гордееш с нас, защото както казваше ти не думите, а действията са важни“.

Поклонението ще се състои утре, 15 април, от 13.00ч. до 14.00 ч. в храм “Св. Архангел Михаил” в гробищен парк.

Мир на душата му!

Екипът на Про Нюз Добрич поднася своите съболезнования на семейството и близките му.

Follow Me:

Related Posts

  1. Корнелия Димова says:

    Съболезнования на близките и семейство му… Беше добър човек.. Поклон пред паметта му…!!! 🙁

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *