Бизнес Добрич Общество

Община Добрич закупува специализирана техника и автомобил за две от предприятията си

Обществена поръчка за доставка на специализирана техника и автомобил за нуждите на общински предприятия обяви Община Добрич. Тя е в две обособени позиции.

Първата позиция е за доставка на нов мини товарач за Общинско бюджетно предприятие “Устойчиви дейности и проекти”. Мини товарачът трябва да е на дизел, с мощност на двигателя над 50 конски сили. Други изисквания са да е с товароподемност над 900 кг, товар на преобръщане – над 1 700 кг, общо тегло – до 3 500 кг и други. Гаранцията трябва да е минимум 60 месеца или 3 000 мото часа. Прогнозната стойност, която се явява максимален финансов ресурс на възложителя за изпълнение на дейностите по обособената позиция, е в размер на 137 500 лева без ДДС.

Обособена позиция 2 е за доставка на употребяван високопроходим автомобил тип “пикап” за нуждите на Общинско предприятие “Център за защита на природата и животните”. Техническите характеристики, на които трябва да отговаря пикапът, са година на производство след 01.01.2025 г., максимален пробег до 140 000 км, технически допустима маса максимум 3 500 кг, ниво на екологичност минимум EURO 5 или еквивалент.

Крайният срок за подаване на офертите е 7 май.

Снимката е илюстративна

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *