Вторник, 23 април 2024

23.04.2024

Последвайте ни

Нов магазин за велосипеди откри в Добрич победител в Обиколката на България

Двукратният победител в колоездачната обиколка на България Красимир Коев откри в Добрич нов магазин от веригата Bike Center.

Коев е един от най-титулуваните спортисти на Добрич. Състезавал се 16 години в Португалия. През 2010 г. печели за втори път в своята богата кариера Обиколката на България, след като бе сторил това през 1998 година.

Новият магазин е №15 от веригата Bike Center продължава и радва колоездачите в Добрич. До този момент любителите на колелата от града и околностите можеха да поръчват само през онлайн магазина на Bike Center.

Вече освен възможността да разгледат хиляди от продуктите на фирмата на живо, те ще могат да ползват и висококвалифициран велосипеден сервиз. Всеки клиент ще може да разчита на компетентно обслужване от двукратния победител в колоездачната обиколка на България Красимир Коев. Той ще отдаде нужното внимание на всеки клиент, ще предостави професионални съвети, свързани с вашия велосипед и неговата поддръжка.

В магазина могат да се намерят велосипеди за клиенти на възраст от 2 до 100 години, коментира пред Про Нюз Добрич Красимир Коев. Предлагат се богата гама от колелета - детски, градски, шосейни, пистови, планински велосипеди, байкове и друти.

Във времето на пандемия, когато фитнес и спортни зали, както и клубове за танци бяха затворени, велосипедите останаха единствената възможност за двигателна активност на хората, които държат да поддържат физическата си форма.

Всичко за велосипедите ще може да намерите на адрес бул. 25 Септември 64В (преди Енергото). Освен стотици колела, в магазина ще може да намерите абсолютно всичко свързано с колоезденето – компоненти, аксесоари, екипировка, електроника и всичко за правилната поддръжка на любимите машини.

Някои от най-големите марки в бизнеса вече са на разположение на добричлии Cube, Specialized, Shimano, Sram, Thule, Muc-off, Stan’s NoTubes, Michelin, Abus, Alpinestars, Ride Concepts и много други. Разбира се, в магазини Bike Center ще може да намерите и една от любимите марки на българите – Cross.

От тази година в гамата на фирмата навлязоха и така практичните тротинетки – за деца, възрастни, както и електрическите модели на гиганта в сферата Micro.

За поръчки онлайн, всички клиенти от града ще могат да изберат като начин на доставка и вземане на продуктите от магазина. А дали продуктът е наличен в обекта могат да разберат като използват опцията „наличност по магазини“.

Адресът на магазина е:

Добрич, бул. 25 Септември 64В

0896840322

Работно време:

понеделник – петък 10:00-19:00 часа;

събота – 10:00-17:00 часа;

неделя – почивен ден.

c