Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 11 април – Сложни отношения за Козирог, силен ден чака Лъв

Овен
През този ден Вашият любим човек няма да разбира от шеги, или ще бъде много странен и неразбираем. Ще се наложи да сте максимално сериозни и точни в изразяването на своите мисли и желания. В противен случай може действително да не се разберете и да се разделите с чувство за леко взаимно недоразумение.

Телец

Сега имате доста работа, но си има и причини за това. Някой ще Ви затрупва с все по-нови и по-нови задачи, а Вие ще им се отдавате без остатък не само защото с нещо Ви привличат, а и защото имат много голямо значение за Вас. Затова няма да можете да се концентрирате върху нищо друго.

Близнаци

Съвместните финансови и разни други парични въпроси, свързани с Вашия любим човек, може да се окажат сложна тема за обсъждане. Това означава, че трябва да заемете твърда позиция, ако се отнася за някой роднина или приятел, които имат навик да взимат пари на заем и да не го връщат навреме. Може и да изпитвате чувство за вина, тъй като не сте им помогнали, но така ще съумеете да избегнете множество проблеми, които биха възникнали, ако се бихте съгласили.

Рак

Днес ще си дадете сметка, че колкото и сложно да се подреждат Вашите отношения с любимия Ви човек, без него ще Ви бъде много по-трудно. Затова се опитайте да положите всички усилия, за да поправите отношенията си с него, както и да изгладите всички възникнали недоразумения.

Лъв

Утрото ще се ознаменува с определени успехи, но е за препоръчване да започнете да се занимавате с нова работа или задачи чак около обяд. През деня ще бъдете напълно готови да излезете пред всички. Не се учудвайте, ако имате чувството, че вместо сред обществото, сте излезли на циркова арена, изпълнена с разярени лъвове. Събитията през деня ще изискват от Вас не малка издръжливост, мъжество, а също и да следвате законите и работния план. Ако се опитате да минете само с оригиналност, нещата може да приключат с емоционално сътресение…

Дева

Някакъв човек от известно време Ви кара да въздишате, да се усмихвате и да поглеждате в прозореца със загадъчен израз. Много сте въодушевени и Ви се иска да разкажете за това на целия свят. Но не е нужно да бързате! Още не е време и затова запазете тайната си. Нали трябва да се убедите, че чувствата Ви са взаимни?…

Везни

Вашите фантазии не съответстват кой-знае колко на реалното положение на нещата. Впечатлението е, че просто витаете в облаците, когато трябва да се концентрирате върху реалността и здраво да стъпите на земята. С течение на времето това несъответствие само ще се увеличава и е възможно в най-неподходящия момент да бъдете шокирани от онова, което става в реалния живот. Може да продължите да гледате света през розови очила, а може и да ги свалите и да погледнете истинското положение на нещата. При всички положения в края на деня ще се върнете към най-правилното за този момент настроение.

Скорпион

Никой не обича да страда, но понякога всички страдат. И даже може да се окаже полезно. Например, ако знаете, че трябва да пострадате за своето изкуство, кариера, отношения, и се окаже, че въпреки всичко заслужавате да го направите, отношенията наистина означават много за Вас. Знаенето на този факт може да усили Вашата целеустременост и видимо да увеличи вероятността, да получите желаното.

Стрелец

Вашия любим човек ще бъде удивително невъзприемчив към всякакви шеги през този ден. Сякаш чувството му за хумор е заспало, и всичко казано ще приема за чиста монета. Не са изключени обиди и неразбиране като резултат от подобни възприятия.

Козирог

Доста сложни се оказват отношенията с близките хора. Назрява конфликт, истинската причина за който са многобройните разногласия, на които в последно време не сте обръщали внимание. Готови сте да признаете своите грешки, но не знаете как да ги оправите, поради което имате усещане , че сте се оказали в задънена улица. За съжаление, обкръжаващите не бързат да Ви помогнат. Не е желателно през този ден да се правят каквито и да било сложни планове, защото колкото са по-сложни, толкова по-голяма ще е вероятността , да се наложи да се окажете от тях. Плувайте по течението! Колкото и да е странно, именно тази проста тактика ще Ви даде възможност за постигане на добри резултати.

Водолей

Днес представителите на този знак на Зодиака ще са повече от обикновено внимателни към дреболиите и затова ще им бъде много лесно да се справят със задачи, изискващи внимание, акуратност и съсредоточеност. При това творческия потенциал на представителите на този знак е висок и затова привичните занимания или изпълнението на ежедневните задължения може да бъде превърната от тях в увлекателно действие. Възможно е получаване на приятни известия от далеко. Някои Водолеи ще трябва да тръгнат на път. Звездите Ви съветват да бъдете по-предпазливи с малко познати хора.

Риби

Вашите приятели днес ще смятат, че са на ясно как трябва да постъпите в такава или онакава ситуация в личния си живот. Не е зле да изслушате техните съвети, но пък не е добре да ги следвате буквално. В крайна сметка се отнася за Вашия личен живот и окончателното решение трябва да си бъде Ваше.

Източник: Ламята

c