Четвъртък, 25 април 2024

25.04.2024

Последвайте ни

За хората в бяло: 30 000 лв. от Общината получи болницата в Каварна

Кметът на Община Каварна Елена Балтаджиева придружена от заместниците си Митко Недев и инж. Георги Балтаджиев посети Многопрофилната болница за активно лечение в морския град. Те честитиха Международния ден на здравето на персонала на лечебното заведение.

Преведохме Ви 30 000 лв. не защото е празник, а защото болницата има нужда от тези пари, съобщи кметът Елена Балтаджиева.

Градоначалникът допълни:

„На 7 април отбелязваме Международния ден на здравето и празника на здравния работник.

Една година след обявяването на пандемията от COVID19 всички са наясно, че по-ценно от здравето и живота ни няма. Разбрахме, че всеки е важен, но най-важни са хората, които се грижат за здравето и живота – на нас и на близките ни.

Ето защо Ви благодаря за всички усилия на вас - лекари, медицински сестри, фармацевти и всички, които работят в областта на здравеопазването. Всички, които полагате и сте готови да положите грижи за нас 24 часа, 7 дни в седмицата.

Приемете моите най-искрени поздрави по повод Международния ден на здравето и Професионалния празник на здравния работник.

Желая Ви здраве – на Вас и на семействата Ви, лично щастие и удовлетвореност от това, което правите за всички нас”.

Питка с шарена сол получиха каварненските медици от кмета и заместниците й с пожелание наистина да направят днешния ден свой празник.

c