Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

С опасност за живота е единият от пострадалите при тежката катастрофа по пътя Добрич-Крушари

Единият от тримата настанени в реанимация. след тежката катастрофа през вчерашния ден по пътя Добрич-Крушари, е с реална опасност за живота. Това съобщиха от ОД на МВР.

Припомняме, че пътният инцидент стана на мокър път, в следобедните часове на 7 април (малко след 17:00 ч.), в района между с. Свобода и с. Овчарово. Временно, пътният трафик се пренасочваше, а "Пътна полииця" контролираше участъка на инцидента.

12 са ранени при тежката катастрофата край Овчарово, има и работници на Недко Митев

На място, служителите на реда са установили, че водач на лек автомобил „Хонда”, в нарушение правилата за движение по пътищата, предприема изпреварваща маневра и се удря челно в насреща движещия се микробус „Фолксваген”. Вследствие на инцидента, пътуващите в лекия автомобил - 42-годишен мъж и 56-годишна жена, както и водачът на 21-години са настанени в отделението по реанимация при МБАЛ Добрич. От полицията уточниха, че 42-годиншният мъж е с реална опасност за живота. Една от пътничките в микробуса - жена 42-години, е с натъртвания и комоцио, настанена е в отделението по неврохирургия при МБАЛ Добрич. Останалите участници в пътния инцидент са прегледани и освободени за домашно лечение.

Трима от катастрофата край Овчарово са в реанимация, има и ранено дете

На двамата водачи са взети кръвни проби за употреба на алкохол. По случая е образувано досъдебно производство.

c