Четвъртък, 25 април 2024

25.04.2024

Последвайте ни

От ГЕРБ-Каварна категорично отхвърлят твърденията за побой в офиса на партията

"Ръководството и членовете на ГЕРБ в Каварна категорично отхвърлят обвиненията за нанесен побой в офиса ни в града. Твърденията за това са на човек с висящо дело за изнудване. Не изключваме те да са свързани с изнасяните от нас данни за финансови злоупотреби, извършвани по време на предишното управление на общината", се казва в изявление на ГЕРБ-Каварна.

В него се посочва също, че:

"ГЕРБ е първа политическа сила в Каварна, като резултатите ни са постигнати с много работа и качествени политики, а не със скандали или криминални действия.

Ето защо категорично отхвърляме твърденията подобни събития да са се случвали в наш офис с участието на членове на ръководството на местната структура".

Вече се води разследване, за което от ГЕРБ-Каварна заявяват, че с готовност да съдейства. Съобщават, че ще изчакат резултатите от извършваните проверки.

"След това ще преценим какви последващи действия да предприемем срещу лицата, които отправят неверни твърдения и така не само петнят името на партията и нейното ръководство в Каварна, но и целят да опорочат резултатите от вота и избора на хората, които ни се довериха", заявяват още от партията в морския град.

c