Четвъртък, 25 април 2024

25.04.2024

Последвайте ни

От "Има такъв народ" - Добрич благодариха и обявиха с кого няма да има коалиция

От партията, която е втора в националния вот и трета в област Добрич, благодариха на всички, които упражниха гласа си и показаха, че имат желание за промяна, както и на застъпниците на Има такъв народ

На брифинг на ПП Има такъв народ областният координатор и водач на листата на Дилян Господинов благодари на „всички избиратели, които в този студен и дъждовен ден излязоха и упражниха своя глас. Благодаря им от сърце. Те показаха, че имат желание за промяна, за смяна на статуквото и на този модел на управление“.

Благодари на щаба, както и на всички общински координатори.

„Ние като отбор успяхме да постигнем този резултат, може би, изненадващ за мнозина. За нас той беше очакван. На национално ниво сме втора политическа сила – всички хора дадоха ясен знак, че трябва нещо да се промени и промяната започна от вчера. Огромна благодарност на всички застъпници, които вчера стояха неотлъчно по секциите през целия изборен ден до приключване на изборите. Тези хора бяха водени и мотивирани единствено и само с мисълта да гарантират прозрачността на вота. По този начин вотът не беше опорочен и хората имаха право да изразят своето мнение“, каза Дилян Господинов.

„Ние сме принципни и последователни в нашите действия. И това, което казахме преди изборите, ще го спазим. Няма да правим коалиция с ГЕРБ, БСП и ДПС, заяви още той.

c