Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 2 април - Дева да не бяга от общуване, тежък избор за Овен

Овен
Днес рискувате да се скарате с Ваш приятел, заради любимия Ви човек, и то да се скарате доста сериозно и с основание. Впрочем изборът: „или той или аз” пред Вас няма да застане. Помирението ще се окаже доста сложно, но рано или късно, така или иначе, то ще стане реалност.

Телец

Днес в хода на събитията ще станат неочаквани промени, които не може да не Ви засегнат. Най-вероятно ще Ви се прибавят нови грижи и ангажименти и остава да се надявате, че ще бъдат приятни. Отгоре на всичко Вашият любим човек ще откаже да Ви сподели някаква своя тайна, защото ще се бои да не се разприказвате, или ще реши, че това не Ви засяга. Не се вълнувайте – ще разберете всичко малко по- късно!

Близнаци

Днес ще бъдете свидетели на зрелището, как Вашия любим човек ще се чуди и опитва да се справи с ваш общ проблем. При това Вие едва ли ще искате да помогнете, а и да искате, няма гаранция, че ще можете, дори това да е наложително. За Вас най- главното е, да не се скарате със съвестта си.

Рак

Днес ще си дадете сметка, че колкото и сложно да се подреждат Вашите отношения с любимия Ви човек, без него ще Ви бъде много по-трудно. Затова се опитайте да положите всички усилия, за да поправите отношенията си с него, както и да изгладите всички възникнали недоразумения.

Лъв

Всичко, което днес Ви каже Вашият любим човек, ще смятате за някаква глупост, и то не винаги с основание. Отгоре на всичко ще бъдете „обзаведени” с променливо настроение. На практика това може сериозно да обиди Вашата половинка и затова не трябва да се увличате прекалено. Не е редно да се самоутвърждавате за сметка на близък Ваш човек.

Дева

Има дни, когато Ви се струва, че веселието някак Ви заобикаля. Само че се старайте да използвате времето разумно. Изучете техниката на общуване и си направете списък на местата, на които искате да попаднете, за да бъдете готови веднага, щом се окаже подходящ момент. Да се овладее изкуството да се приемат ситуациите такива, каквито са, съвсем не е лека работа, но това ни учи на търпение, а точно нещо такова съвсем не би Ви било излишно. Днес в ушите Ви постоянно ще звучат добродушните предупреждения на един от членовете на Вашето семейство.

Везни

Днес ще бъдете уверени в силите си, но и настойчиви в своите мисли. Има вероятност да предприемете кратко пътуване, свързано с романтични отношения. Днес е хубав ден за хората на умствения труд, а и прекрасно време за решаване на парични въпроси. По начало сте активен участник в обществения живот и винаги намирате решение в сложни ситуации. И днес, ако се случи нещо, едва ли ще седите със скръстени ръце и ще се вайкате.

Скорпион

Трудничко и малко горчиво ще бъде днес на Вашия любим човек общуването с Вас, тъй като Вашето поведение ще бъде доста трудно за предсказване, и още по- сложно за разбиране. Постарайте се да направите всичко възможно, за да не възниква у Вашата половинка какъвто и да било дискомфорт от общуването с Вас…

Стрелец

Не се поддавайте прекалено често на смяна на настроението. Времето е подходящо за удовлетворяване на личните потребности, но прекомерната нестабилност и излишните капризи не само че няма да са Ви от полза, а даже ще се окажат пречка. По тази причина малко самодисциплина, сериозност и отговорност, ще се окажат необходимо и достатъчно условие за да се справите с всяка работа и бързо да намерите оригинални решения за задачи от всякакъв род. Ако чувствате, че не Ви достигат знания, обърнете се към по-опитни хора, на които имате доверие и на които сте убедени, че може да разчитате.

Козирог

През днешния ден може да Ви хрумне, да започнете да се оплаквате от умора. Напълно вероятно е, внимателно да Ви изслушат, да си придадат съчувстващ вид и веднага да Ви помолят, да се заемете с това, да свършите онова и да се оправите с еди- кое си нещо. Единствения шанс да си отдъхнете е, да отидете за ден- два на гости .

Водолей

Изглежда звездите на небето са се подредили така че ще се окажете в центъра на събитията. Днес просто всички ще Ви обичат, и никой нищо няма да поиска в замяна. Само че недейте да капризничите прекалено много, желаейки да използвате ситуацията изцяло…

Риби

Шансовете да спечелите важна победа са доста високи, но трябва да помните, че ситуацията изисква нестандартни крачки и оригинални методи. Следването на чужд пример, дори и той да е най-добър, е похвално, но ще бъде учудващо непродуктивно. Но пък собственият път ще Ви доведе до целта много по-бързо, отколкото бихте могли да предположите. Денят „става” за проява на инициативи в личния живот. Така ще успеете дори и непредвидената романтична среща да направите незабравима.

Източник: Ламята

c