Четвъртък, 25 април 2024

25.04.2024

Последвайте ни

Семейство от Добрич дари средства от рожден ден на прикована в количка след катастрофа жена

„Искам да споделя с вас възхищението си от едно прекрасно семейство и техните приятели!” Това написа в социалната мрежа Станислава Петрова – младата жена от Добрич, която в средата на декември 2020 година пострада тежко при катастрофа. Тя е обездвижена в инвалидна количка и прави непрекъсната рехабилитация за подобряване на състоянието си.

Семейството е Добромира и Николай Иванови от Добрич. Станислава разказа, че всяка година на именния и рождения си ден Ники се отказва от цветята и подаръците и със средствата, които биха били похарчени за тях, подкрепя някоя благотворителна кауза. Тази година семейството решило да подпомогне Станислава. Събрани са 1 300 лева, които са преведени по банковата сметка на добричлийката.

„Голям поклон пред вас мили хора, възхитително е, че в тези трудни дни има такива хора като вас, които продължават да подкрепят нуждаещите се! – написа Станислава. - Огромни благодарности, бъдете здрави и благословени, мило семейство, вие и вашите приятели!”

Младата жена, за която бе проведена благотворителна кампания, съобщава, че вчера е преведено капаро от 500 лева на „Vip plus”, за да бъде започнато изработването на ортези, необходими за вертикализирането й и с които ще се учи да ходи. Другия месец ще стане ясно колко пари ще й бъдат отпуснати от Дирекция „Социално подпомагане” и тогава тя ще информира колко още средства ще са необходими.

c