Вторник, 23 април 2024

23.04.2024

Последвайте ни

Първо ремонтираха изборните помещения, като част от Капиталова програма 2021 на Община Ген. Тошево

Усилено се работи по изпълнение на Капиталова програма 2021, съобщават от Община Генерал Тошево.

Предвид предстоящите избори за народни представители, най-напред са приключили строително-монтажните дейности по два от обектите, където ще се помещават изборни секции – помещенията в НЧ „Христо Ботев 1942“, в село Рогозина и НЧ „Св. св. Кирил и Методий“, село Пчеларово.

Помещенията са с цялостно боядисани стени, с подменени ел.инсталации, подменена е страта дограма, монтиран е окачен таван тип „Армстронг“, извършена е подмяна на подовата настилка, монтирани са енергоспестяващи LED тела. Стойността на изпълнените строително-ремонтни дейности на двата обекта е 4 800 лв. с ДДС.

 От общинска администрация съобщават, че в момента се работи по още два обекта - кметството село Равнец и в клуба на пенсионера в село Къпиново. За ремонта в с. Равнец са предвидени Стойността на ремонта е 19 860 лв. с ДДС, а за дейностите в с. Къпиново - 15 600 лв. с ДДС.

От кметска администрация коментираха, че ремонтните дейности имат за цел да подобрят материалната база, която освен дейности с общински характер, обезпечава и провеждането на  избори.

c