Четвъртък, 25 април 2024

25.04.2024

Последвайте ни

Обновяват сектори за публиката на стадиона в Тервел

Обществена поръчка за строителни работи за основен ремонт на сектори за публика на стадиона в Тервел обяви Общината. Дейностите са по спечелен проект пред „Красива България”. Прогнозната стойност на поръчката е 136 749,20 лв. без включен ДДС.

Предвижда се основен ремонт на североизточен сектор за публика на стадиона, включващ монтаж на защитна козирка над него, възстановяване на изцяло заличен югозападен сектор на стадиона под формата на открит амфитеатър за 189 зрители. Ще бъде осигурена достъпна среда за хора с двигателни увреждания, ще има достъп до зрителна обезопасена открита площадка. Ще бъде ремонтиран тротоарът около сградата на стадиона с цел възстановяване на неговата водоплътност.

Срокът за изпълнение на обществената поръчка е три месеца. Той е фиксиран и започва да тече от датата на откриване на строителната площадка, но не по-късно от 7 дни след датата на подписване на договора за строително-монтажните работи.

Едно от изискванията на „Красива България” е избраният за изпълнител  да осигури наемане на регистрирани в Дирекция „Бюро по труда” безработни при реализиране на обекта, които са част от общия състав работници.

Крайният срок за подаване на офертите е 6 април.

c