Сряда, 24 април 2024

24.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 19 март – Телец е самотен, Козирог търси време за семейството

Овен
Ако имате постоянен партньор , а не се чувствате достатъчно комфортно и щастливо, днес има смисъл да потърсите нещо друго. Търсенето е твърде вероятно да се увенчае с успех. Най-добрият избор за Вас през този ден са Телец, Дева или Риби. Избягвайте Козирозите и Овните.

Телец

Тъжно и самотно Ви е, независимо от това, че Ви обичат? Оказва се, че действително са Ви нужни продължителни и сериозни отношения с един единствен и неповторим, а днес е най-подходящия ден, да започнете да го търсите. Ако успеете да го намерите, отношенията ви ще бъдат дълги и интересни.

Близнаци

Денят ще бъде неспокоен, а това едва ли ще зарадва Близнаците: представителите на знака биха предпочели да го прекарат в обстановка на душевен комфорт, наслаждавайки се на незабързания начин на живот. Сложно ще се подреждат отношенията с представителите на по-възрастното поколение. Разногласията ще стават все по-сериозни, и само най-отстъпчивите представители на знака ще намерят начин за компромис. Неочаквано ще възникне необходимост , да направите корекции в своите ежедневни привички. Бъдете готови и за това, че плановете ще се наложи да промените, по независими от Вас обстоятелства.

Рак

Желанието да изпадне в дрямка , от време на време се появява у всички хора, но сега просто Ви се иска, да бъдете по-далеч от шумната тълпа. Необходимо Ви е някакво време, в което да останете в пълно спокойствие. Освен това , сега е най-подходящото време , за да учудите обкръжаващите Ви хора. С тази задача можете напълно да се справите, изключващи телефона си и не отговаряйки на никакво позвъняване.

Лъв

В този момент Вашата роля не е съвсем ясна, а това може да Ви накара, да се отдалечите от хората, които се намират около Вас. Но само недейте да забравяте, че имате много осезаем принос в общата работа. Не сте само винтче в колелото, управлявано от власт имащите. Усилията Ви действително дават полза и сте в състояние нещо да промените. Затова направете така, че да Ви чуят. Отдавна е време, да повишите своята репутация.

Дева

Това е ден за ефективно взаимодействие и резултатно сътрудничество. Девите са блестящи посредници, които успяват да урегулират всякакви делови и лични конфликти, както и да помирят враждуващите страни. Само сами със себе си не са в съгласие и затова няма да Ви са излишни съветите на мъдър и знаещ човек, а е възможно и тези, на специалист –психолог. Този ден разкрива широки възможности за личностно израстване, а и за самоусъвършенстване. Не се отказвайте от духовни практики –те ще дадат добър резултат. Ако се явявате по-„земен” и практически ориентиран човек, бързайте към спортните площадки.

Везни

Понякога е по-безопасно да предоставите контрола над Вашите спестявания на някой друг, например на високопоставени хора. А понякога е обратно – най-добре е, да контролирате всичко самостоятелно. Сега е настъпил момент, когато всичко свое е добре да държите при себе си, особено ако пътешествате и може да се случи нещо във всеки момент. Допълнителният багаж няма да създаде толкова много проблеми, както изглежда на пръв поглед.

Скорпион

Вашите разсъждения са противоречиви, а постъпките – необмислени. Старайте се да избягвате споровете, защото днес няма да можете да постигнете победа в тях, а Вие не обичате да губите. Всяка остра дискусия би Ви донесла само обида и разстройване. Не е желателно да обсъждате сериозни проблеми с представители на противоположния пол, и в частност – с тези, които са Ви симпатични.

Стрелец

Последните няколко месеца са се оказали за Вас много напрегнати. Даже може да се каже, че сте научили много неща за себе си и сте стигнали до удивителни изводи. Този продуктивен период ще продължи и днес, и ще се наложи да направите куп избори. Някои са сериозно изостанали и затова трябва да разпределите между тях своята енергия по съответстващ начин. Оставете вземането на незначителни решения на грижата на другите, и почувствайте, какво значи да отхлабите контрола. Просто е удивително, колко енергия се освобождава отведнъж!

Козирог

Днес няма да Ви стига времето за семейство, личен живот и всичко, което се отнася до Вашето душевно здраве и равновесие. Постарайте се да „откъснете” поне няколко часа, защото иначе в близко време ще имате и сили и време, но няма да има за кого да ги употребите.

Водолей

Ще се наложи да се проявят чудеса от самообладание: днес обкръжаващите Ви сякаш нарочно ще Ви дразнят и ще Ви изкарват от релси. Не позволявайте емоциите да Ви завладеят. За постъпките, извършени под тяхно въздействие , просто няма начин да не съжалявате в последствие. Ако трябва да вземете важно решение, водете се от логиката и здравия разум. Интуицията днес има почивен ден, а чуждите съвети ще са удивително безполезни. Ще напомни за себе си стар приятел, който има за Вас приятна изненада. Вечерта обещава интересна среща или запознанство с човек, който за дълго ще завладее Вашите мисли.

Риби

Денят обещава да бъде много успешен и приятен. Интуитивно ще чувствате, какво трябва да направите, та и на другите да не навредите, и своята цел да постигнете. Вие не просто плувате по течението, а следвате собствения си път. А пък факта, че за това не се налага да полагате каквито и да било усилия, се оказва просто приятна изненада. Днешният ден е много подходящ за общуване, и всички срещи на практика ще се окажат много приятни. Няма такъв човек, с който не бихте могли да намерите общ език. Интересното е, че всяко мимолетно запознанство може да прерасне в нещо голямо, стига само да поискате това.

c