Сряда, 24 април 2024

24.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 18 март - Скорпион да намери повод за празнуване, промени чакат Риби

Овен
Днес Вашата половинка ще се стреми да реши всичко вместо Вас. И даже ще успява успешно да го прави. Ако, разбира се, Вие и дадете тази възможност. Но ако искате да покажете себе си пред околните, а и да издемонстрирате своята самостоятелост, най-добре е веднага да кажете на любимия човек: „ Не!”, за да може и да не започва да прави нещо вместо Вас. Иначе няма да можете да го спрете.

Телец

Подходящ ден за започване на такива или онакива отношения. Възможно е от оъдавна да сте се загледали в някой много привлекателен представител на противоположния пол. Сега е време да направите първата крачка насреша му. Повярвайте, той няма да приеме Вашата искрена усмивка за опит да го ухапете…

Близнаци

През целия ден Вашият любим човек ще се шегува с Вас, и то по доста обиден начин. Ще се наложи или да търпите това, изпитвайки даже и удоволствие, или честно да му признаете, че такъв вид общуване не Ви е по вкуса. Най добре е, да не довеждате ситуацията до краен предел.

Рак

Безпристрастната гледна точка е винаги най-правилната, а това е особено валидно днес, когато около Вас ще кипят куп емоции. Ако това се случи в професионалната сфера, опитайте се, колкото може по-бързо да се окажете далече от ставащото и покажете на висшестоящите лица, че нямате никакво отношение към тази драма. Ако нещата се отнасят до личната сфера, пропуснете всички встъпления и преминете към откровен разговор.

Лъв

За Вашия любим човек днес ще бъде много сложно, да се реши на някакво отчаяно действие. Само че ако не се реши, всички Ваши отношения могат да станат на пух и прах, за което сте съвсем наясно и Вие и той. Това означава, че най-оптималното действие за Вас е, да затворите очи и да скочите заедно в ледената вода на събитията.

Дева

Днес можете да си позволите незадължителни покупки( разбира се, в рамките на своя реален бюджет). Освен това имате право да дадете воля на своята фантазия, която през това денонощие е възможно да замени обичайното Ви логическо мислене. Ако търсите подарък(особено оригинални, уникални вещи, музикални записи или произведения на иакуството, може да се увенчаят с успех. Не се отказвайте от предложенията на други хора.Ако има с кого да споделите общите си интереси, ще бъдете много по-щастливи.

Везни

Неутрален ден от всяка гледна точка, освен романтичната, където влиянието на позитивните тенденции ще бъде осезаемо. Днес ще можете да решите много лични проблеми, ако се отнесете към тях сериозно, а не оставяте нещата на самотек. В общуването с любимия човек избягвайте недомлъвките. Колкото сте по-искрени, толкова ще бъде по-добре. Възможно е преодоляване на разногласията с по-възрастни роднини и стари приятели, не одобряващи някои Ваши постъпки в близкото минало. Ако продължавате да държите на обичайния си начин на действие, това няма да Ви помогне по никакъв начин да постигнете успех. Абстрахирайте се от всичко, и си спестете неразбориите и усложненията.

Скорпион

През този ден звездите препоръчват на Вас и на Вашия любим човек, да си устроите истински празник. Може да отидете някъде на кафе, или да си приготвите нещо безкрайно вкусно в къщи. Но съвсем не е задължително да стоите целия ден до печката! Защото последващото миене на съдове ще Ви огорчи.

Стрелец

През днешния ден ще бъде трудно да проявявате свободно чувствата си, както и да развивате природните си творчески дадености. Ваша основна задача ще бъде не покоряването на нови върхове, а потвърждаването на вече направена заявка. Звездите твърдят че победа ( или друг положителен резултат) е възможна, но за целта ще трябва да се преодоляват препятствия. Полученият резултат може да се окаже видимо по-нисък от очакванията. За да не останете на загуба, не пилейте вниманието си за дреболии и се концентрирате на главното, като веднага правилно организирайте интересуващите Ви проекти.

Козирог

Денят обещава да бъде успешен практически във всяко отношение. Необходимостта да станете по-дисциплинирани, сдържани и икономични, няма да Ви се струва нещо необичайно, а и напълно ще се съгласува с някои от основните черти на Вашия характер. Допълнителна важност ще придобият въпроси, свързани с висшето образование или коригиране на мирогледа и поддържане на авторитет сред близкото и далечно обкръжение. Лесно ще примирите идеалите си с текущата действителност. Най-добре ще е, да не си правите днес нови планове.

Водолей

Да достигнете и надминете! Днес силно ще Ви се прииска да докажете на своите приятелки и приятели , че романът с Вашия човек е направо идеален, а той е наистина образцов, и всички трябва да започнат да Ви завиждат направо сега. Опитайте, пък може и да се получи! Най-важното е, Вашата половинка да не бъде против!

Риби

В живота Ви стават прекалено много неща, но това не е за учудване, тъй като Вие сериозно сте се заели с промени. Може ситуацията да се развие непредсказуемо, но все-пак се постарайте да преодолеете тези трудности. Всички промени са стрес, та даже и тези, които са път към постигане на по-добро. Може да се наложи да промените старите нагласи и модели на поведение, които са останали непроменени прекалено дълго време. Запазете спокойствие: много скоро всичко ще се нареди.

Източник: Ламята

c