Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 15 март - Хубави мигове за Овен, Скорпион избягва спорове

Овен
В семейството на Овните почти всичко днес ще бъде хубаво. Това може да Ви наведе на подозрения, че нещо не е така, както трябва, и от Вас се опитват нещо да скрият. Не давайте думата на своята мнителност – всичко само Ви се струва. И ако не Ви се струва, по-добре е да се възползвате от момента и да дадете възможност на душата си, да си отдъхва, докато и се иска.

Телец

Охотно и с ентусиазъм ще се захванете за работа, но едва ли ще можете да приключите с всичко започнато, тъй като търпението няма да Ви стигне.По тази причина денят е подходящ за решаването само на по-дребни задачи. Не е желателно да планирате за днес далечни пътувания, или някакви натоварвания, свързани със сериозни физически натоварвания. Възможни са трудности в отношенията с по-стари роднини, очакващи от Вас по-голяма съсредоточеност и сериозност. Отделете време и на своята „половинка” – денят ще стане по-приятен и интересен, ако му поставите романтичен акцент.

Близнаци

За Вас това е ден на успешна реализация на плановете. Всичко, което е било добре премислено и организирано, преминава по възможно най-добрия начин. Импровизациите обаче ще се окажат не толкова удачни, тъй като Вие не така бързо и безгрешно, както друг път, ще реагирате на промените в ситуацията. Възможно е получаване на неочаквано известие , което да Ви удиви, и даже ще Ви шокира. Нееднозначно ще се подредят отношенията с близките: те не само ще Ви подкрепят, но и ще Ви критикуват. Първото ще Ви радва, а пък второто ще Ви дразни не на шега. Вечерта са възможни сериозни разправии.

Рак

Желанието да изпадне в дрямка , от време на време се появява у всички хора, но сега просто Ви се иска, да бъдете по-далеч от шумната тълпа. Необходимо Ви е някакво време, в което да останете в пълно спокойствие. Освен това , сега е най-подходящото време , за да учудите обкръжаващите Ви хора. С тази задача можете напълно да се справите, изключващи телефона си и не отговаряйки на никакво позвъняване.

Лъв

Чак до вечерта ще се запази риска да се забъркате в обкръжаващата Ви обстановка и да приемете фикс-идеите за действителност. Това не е най-подходящото време за търсене на надеждни съюзници, партньори и съмишленици. Ако сте родени през средата на август, вероятността за заблуда и самозаблуда за Вас е много голяма. Играта на въображението си е по-добре да използвате в работа с творчески характер. При изпълнение на всякаква задача е за предпочитане, да търсите нетревиално решение, а и способност да спазвате индивидуален график. Всички официални дейности е добре да отложите за следващия ден.

Дева

Очакват Ви неприятни промени в личния живот. Повече не трябва да затваряте очи за събития и факти, които до момента сте предпочитали да не забелязвате. Сега е време да вземете решение. Освен това точно днес може да си поставите нова цел и да започнете да се стремите към осъществяването, а успехът няма да закъснее. Жизненият Ви тонус е висок и не може да се оплачете от недостиг на енергия.Днес може да приключите с много започнати преди неща.

Везни

Този ден във всяко отношение е по-добър и по-лек от предишния. Вашите успехи са значителни, победите – важни, а постиженията – забележителни. Най-приятната особеност на този ден е изключително комфортната атмосфера, която ще Ви дари с усещане за лекота и увереност в себе си и собственото бъдеще. Днес сте твърде привлекателни и компанията Ви е желана от най-различни хора. Разчитайте на интуицията си: тя ще Ви покаже, на кого колко може да се доверите. Възможно е начало на страстен роман, който скоро ще промени живота Ви.

Скорпион

Вие сте практичен и земен човек – за това никой не спори. Но освен това сте и много духовни и способни да виждате дълбок смисъл в ежедневните неща, които Ви обкръжават. За Вас сградата не е само конструкция от строителни материали и стъкло. Тя е за Вас и изражение на човешките амбиции, творчество и страх от смъртта. Такъв начин на мислене ще Ви даде възможност да видите истинската същност на всяко нещо, към което погледнете.

Стрелец

Денят ще бъде интересен и полезан за Вас, тъй като е свързан с придобиване на нов опит и откриване на примамливи перспективи. Трябва да сте готови да направите първата крачка – може да е рискована и трудна, но даваща Ви възможност да изпреварите конкурентите и да се доближите до целта. Ще се влошат отношенията с хора, които дълго време са успявали да скрият недоброжелателното си отношение, показвайки го под маската на приятелско разположение. Вечерта е възможен конфликт, от който ще разберете, че сте се доверявали на недостоен човек.

Козирог

Вашите намерения и желания днес ще бъдат трудно разбираеми за Вашия любим човек, дори и той да положи максимум усилия. Затова ще се наложи да му обяснявате всичко, да тълкувате и разказвате, и то не само по веднъж! Бъдете по-търпеливи…. към недостатъците му….

Водолей

Днес трябва на първо място да разчитате само на себе си, на собствената си логика и интуиция. Възможно е обкръжаващите наистина да искат да Ви помогнат, но да не разбират, от какъв род подкрепа се нуждаете. Не лош ден за запознанства, в който може да проявявате инициатива и да форсирате развитието на отношенията. Днес бързо и вярно ще взимате решения за това, кое Ви подхожда, и кое –не. Може да правите покупки, тъй като харчите парите много разумно. Ако се стремите към обновление, започнете със собствения си имидж.

Риби

Обърнете внимание на човека, който отдавна е влюбен във Вас. Може би си струва да го дарите не само с вежлива усмивка , но и с нещо повече? Ако той действително заслужава , Вие ще го разберете, а това може да се счита за рожден ден на нова любов.

c