Бизнес Водещи новини Каварна

„Булген“ – еталон за качество и коректност, открива нов обект в Каварна

Най-доброто за отоплителните системи достига вече и в  град Каварна

Повече от 20 години „Булген“ ООД осигурява комплексно обслужване на всеки, който желае да изгради нова отоплителна система или да обнови съществуващата. Компанията, която работи на територията на Североизточна България, днес откри най-новия си обект – в град Каварна.

„Булген“ ООД стартира през 1999 година с основна дейност, насочена в сферата на отоплителните системи. Предметът на дейност е проектиране, доставка, монтаж на слънчеви и отоплителни системи, които могат да са на газ, пелети, биомаса, течно и твърдо гориво, припомня нейният собственик Георги Ангелов.

В региона, където земеделието е много силно развито, интерес представляват ретортните горелки. Чрез тях се усвоява  отпадъчна суровина от земеделските стопанства – агропелети от слънчогледова люспа, рапица, слама, талаш и т.н., както и костилки, орехови черупки, нахут, царевица, калибровани въглища и т.н.  

Компанията е представител  на всички големи марки, които са представени на българския пазар – както внос, така и българско производство, което се изнася за Западна Европа.

„Ние сме оторизирани представители и сервизни центрове за Североизточна България, като осигуряваме гаранционна и извънгаранционна поддръжка на пелетните съоръжения“, сподели Георги Ангелов.

Фирмата е на пазара вече 22 години.  Осигурява комплексно обслужване – проектиране, доставка, монтаж, сервиз, обезпечава и суровина, като внася висококачествени дървесни пелети от Украйна с немски сертификат.

„По този начин затваряме целия цикъл“, обяснява собственикът. Той е категоричен, че с „Булген“ ООД клиентът намира всичко необходимо за новата си отоплителна инсталация, без да се налага да се занимава с товаро-разтоварна дейност или транспорт до обекта. За целта фирмата разполага с автопарк от специализирани автомобили за дейността, включително транспалетни колички, мотокари, стакери и т.н.

Поддържа наличност от богат асортимент  като марки, модели и мощности.  

Коректност, експедитивност, качество на изпълнение са водещите принципи в работата на „Булген“ ООД и нейния екип.

Освен с отоплителни системи, тя се занимава също и със строителство, разполага и с малогабаритна селскостопанска и градинска техника.

Компанията се е наложила в Североизточна България. Работи в областите Силистра, Добрич и Варна. От днес мострените й зали се увеличават с още една – след наложилите се вече обекти в Силистра и Добрич, отваря магазин и в Каварна.

Градът е с висок процент газифициране, а една от дейностите на „Булген“ ООД е именно изграждането на газови инсталации, посочи Ангелов.

По думите му, през последните години масово се демонтират системи на твърдо гориво и се монтират нови, най-често палетни съоръжения или газови. Причина за това са е евро директивите, които налагат ограничаване на вредните емисии и замърсяването на въздуха.

Отоплителната система не е евтина инвестиция, но тя се реализира в дългосрочен план. „Това е инвестиция не за години, а за поколения“, смята Георги Ангелов. 

За връзка с него: Тел. 0896758515, bulgen@abv.bg или фейсбук страницата на компанията

Адресите на магазините са:

Силистра, бул. „Македония“ №39

Добрич, жк „Добротица“ 46 /партер/

Каварна, ул. „България“ №60 /срещу ДАП/

Работно време:

Всеки делничен ден от 8,30 до 18,30 часа, а в събота – от 8,30 ч. до 13,30 часа.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *