Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 11 март – висок авторитет за Телец, богат опит за Везни

Овен
Взимате всичко в свои ръце, независимо за какво се отнася - дали за излизане сред природата за голяма компания, или управляване на данни за голям научен експеримент. Отлично умеете да ръководите преговори между конфликтни страни. Строги сте, но справедливи и затова хората Ви се доверяват. И което е още по-важно – винаги довеждате започнатото до край. Затова с каквото и да се заемете днес. Ще се получи!

Телец

За Вас денят е благоприятен. Има много възможности, от които може да се възползвате и няма недостиг на отлични идеи. Това значи, че трябва се стремите да постигнете своите цели и да удържите победа, без да губите нито минута. Новото е нормално да Ви се стори трудно, но бързо ще се справите и ще получите първите положителни резултати, и даже успехи. Може да разширите кръга на обшуване. От делова гледна точка са полезни контакти с чужденци. Авторитетът Ви в семейството е висок и едва ли изводите Ви ще са подложени на съмнения, а плановете - на критика. Романтичните отношения, започнати през този ден, ще са много по-сериозни, отколкото очаквате.

Близнаци

Ще се наложи да заемете много твърда позиция по принципен въпрос, и да я отстоявате, независимо от протестите на близките. Бъдете по-внимателни с новите познати. Те има вероятност да се опитат да Ви манипулират, коварно призовавайки най-добрите Ви чувства. Ще получите много интересни предложения, като не е изключена покана за посещение на уникално мероприятие, което ще предизивика много голямо внимание. Погрижете се за подходящ гардероб, ако искате да направите незабравимо впечатление на симпатична за Вас особа. Безупречният стил трябва да стане Вашата визитна картичка.

Рак

Във всичко, което се отнася до бизнеса и работата, е нужна пределна, постоянна и неотслабваща бдителност. Денят е много неблагоприятен и едно дребно подхлъзване ще бъде достатъчно, за да загубите и пари, и влияние, и покровителството на човека, на когото сте свикнали да разчитате. Пазете своята репутация като зеницата на окото си, защото именно тя днес се явява Вашето главно преимущество пред конкуренцията. Но денят не може да бъде наречен и съвсем безнадежден. Ще Ви зарадва среща със стари приятели, а настроенето Ви ще се повдигне от случайно запознанство.

Лъв

Много нетипично за Вас - да си останете в къщи, вместо да отидете да се веселите в голяма компания! Само че нес много ще Ви се иска, да бъдете двамата с любимия човек, а целия останал свят да остане зад вратата. Няма и нужда да се каже, че на никого не бихте позволили да Ви отклони от това занимание. А и нима се е случвало, да позволите някой да Ви убеди или да Ви отклони лесно в или от нещо? Достатъчно е, само меко да кажете „не”.

Дева

Днес Вашата емоционална чувствителност вероятно е твърде обострена, и Вие има вероятност да попаднете във временна фаза на стеснителност. Затова ако сте уверени, че някой внимателно поглежда към Вас, убедете се, че не стоите под часовник. Чувствата и мислите на другите хора ще бъдат за Вас очевидни, но не трябва да влияят на онова, което чувствате или мислите. Абстрахирайте се от страничното влияние - съсредоточете се върху онова, което най-много Ви интересува. Към общуването ще можете да се върнете по-късно

Везни

Сътрудничеството с хората ще Ви донесе богат опит, но без трудности няма да минете. За щастие, Вие преживявате подем в уменията за дипломатичност, който до голяма степен ще Ви помогне в изглаждането на острите ъгли. Преди всичко не трябва да забравяте за необходимостта, ясно да изразявате своите мисли. За да постъпят правилно, хората изцяло и напълно е необходимо да разбират Вашите очаквания. Това се отнася както за професионалния, така и за личния Ви живот. Не забравяйте за това!

Скорпион

Каквато и тежест да лежи на раменете Ви в последно време, днес ще го усетите как олеква. Около Вас витае жизнерадостна енергия, която ще разсее всички Ваши грижи. Веднага след като си дадете сметка, че в дадения момент може да поемате върху себе си само толкова, колкото сами поискате, всякакви лични тревоги и безпокойства ще Ви напуснат. Може да направите опит за избор в полза на по-малко стресови опити. Бъдете уверени в собствените си сили и не се страхувайте да изпробвате нещо ново.

Стрелец

Може би вече сте преодолели желанието си да късате и хвърляте, тъй като и Вие сте на ясно, че нищо хубаво не би се получило от това. Само би се наложило, да се върнете и да поискате извинение. Разбира се, и Вие понякога изпитвате ярост, но знаете, кога трябва да спрете , а сега този момент е дошъл. Даже е време и да се повеселите. Заемете се след това с нещо друго.

Козирог

Днес ще бъдете още по-съобразителни и наблюдателни. Използвайте своите таланти, за да предпазите някой от хората, които Ви обкръжават, от големи грешки. Възможно е усилията Ви да не бъдат оценени по достойнство, но само след няколко дни хората ще се разтапят пред Вас за направеното добро и за това, че сте се намесили. Това е поредното потвърждение за това, че винаги знаете кога сте прави! Ще съумеете по различен начин да погледнете на това, как сте избрали своето бъдеще и още веднъж ще се зарадвате, че сте избрали друг път.

Водолей

Звездите Ви съветват днес да поиграете на изневяра. Не да изневерите, а само да поиграете. Приемете поканата за кафе от човека, който отдавна Ви гледа със замъглен поглед, или поканете симпатичната колежка на кино. Това ще внесе романтика в живота Ви, а и ще Ви даде възможност още веднъж да се убедите, че Вашата половинка е по-добра.

Риби

Вашите постижения и заслуги не остават незабелязани. Този ден ще Ви донесе не малко комплименти и приятни думи. Но не всеки, който Ви хвали днес, се явява Ваш съюзник. Затова бъдете внимателни и не позволявайте на недоброжелателите с ласкателство да завоюват Вашето доверие. Много сложно ще се подреждат отношенията Ви с близките. Прекалено много време прекарвате в размисли и си съставяте не най-правилното отношение за ставащото. Не се притеснявайте да задавате въпроси и само така ще можете да се справите със ситуацията.

c