Водещи новини - дясно Крими Общество

Все още не са готови експертизите по делото за загиналото заради изтекла газ семейство от Добрич

Все още не са готови всички експертизи по досъдебното производство за смъртта на семейството, открито на 17.11 2020 г. задушено в дома си в кв. „Реджията“ в Добрич, съобщиха за Про Нюз Добрич от прокуратурата. В София се извършват химически експертизи от кръвни проби, взети от телата на починалите, а в Добрич – съдебно-медицинската. 

Към момента данните сочат, че липсват улики за насилие. Същото показват и разпитите на съседите и сина на загиналите мъж и жена. Основната версия остава нещастен случай. След изготвянето на всички експертизи и когато станат ясни заключенията по тях, прокуратурата ще вземе становище по случая.

Газовите уреди, убили семейството от Добрич, били предназначени само за открити пространства

В трагичния инцидент загинаха мъж на 52 години и жена на 48 години. Те бяха намерени мъртви в апартамента си на първия етаж в блок в „Реджията“ – задушени от изтекла газ от отоплителни уреди. Открити бяха от сина им дни след смъртта им.

Съседи на мъртвото семейство от Добрич: Бяха хубави хора, разбираха се

Семейството е използвало за отопление газови уреди, които са предназначени само за ползване сред природата и върху тях е написано, че не бива да се включват в затворени помещения. Следи от насилие не бяха установени.

По случая бе образувано досъдебно производство за смърт по непредпазливост.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *