Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 5 март - Близнаци да не отстъпват, малки удоволствия за Риби

Овен
Стремите се да сте искрени, общителни и дружелюбни, но това почти не Ви се удава. Или попадате в неловки ситуации, или си позволявате нетактични забележки, за които след това съжалявате. Бъдете готови да признаете своите грешки, или да помолите за прошка за това, което сте направили, и това ще облекчи живота Ви. По Ваш адрес звучат не малко критики, и най-често те са от страна на най-близките Ви хора. Вслушайте се в това, което Ви казват, защото има смисъл. Вечерта може да получите изненадващо разумни съвети.

Телец

Избягвайте неделикатността в обществените връзки, а обидите и недоразуменията – в романтичните. Постарайте се да сътрудничите и да бъдете искрени в професионалната работа и социалния живот. Ако възникнат финансови проблеми, се пазете от неетичност. По време на пътуване или на разходка може да се почувствате не съвсем комфортно. Ако се обърнете за помощ към член от семейството, рискувате да получите отказ(възможно е това да стане по съвсем обективни причини, които по никакъв начин няма да са свързани с отрицателно отношение към Вашата особа). Това не е най-подходящия момент за оказване знаци на внимание и правене на подаръци на малко познати хора.

Близнаци

Дори и най-сложните и непреодолими препятствия ще изчезнат от Вашия път, ако успеете както трябва да се съсредоточите върху онова, с което се занимавате. Заплахата не е най-добрата тактика, когато общувате с хора, но в случай на препятствия по пътя може да се окаже доста ефективна. Не трябва да се настройвате срещу хората, а се настройте срещу самия проблем. Действайте, даже и ако се налага за постигане на целта да проявите агресия! Не отстъпвайте от своите желания, независимо колко трудно изпълними се оказват те!

Рак

Кога за последен път сте чели интересна книга? Защо не се обърнете към приятели, на вкуса на които може да се доверите, и да се посъветвате с тях, като ги помолите да Ви препоръчат някое и друго произведение? Или си изберете нещо от класиката, която се смята такава не просто така, а защото тези книги наистина са хубави. А след това си направете голяма чаша горещ шоколад и прекарайте вечерта в четене. Ще бъдете радостни, че сте постъпили именно така.

Лъв

Въпреки някои професионални проблеми, Лъвовете днес ще могат да постигнат доста значителни успехи. Цялата работа е в полезните връзки и умението на време да ги използвате. Не е изключена появата на хора, сътрудничеството с които ще Ви донесе големи приходи в обозримо бъдеще. Денят е подходящ за посещение на светски мероприятия, презентации и семинари. Времето, прекарано с компанията на близки хора, ще бъде много приятно. Денят е подходящ за оправяне на родствени и романтични отношения и преодоляване на разногласията. Настроени сте дружелюбно към обкръжаващите, а и те ще Ви отговорят със същото.

Дева

За Вас е задължително да бъдете предпазливи днес със своята втора половинка. Много е вероятно той да си устрой малко „събитие” с приятели, разчитайки на отсъствие от къщи през целия ден. Освен това, звездите Ви съветват, да не се вълнувате по този повод. Приятелите не са в курса на Вашите семейни неща, и затова вероятността от ненужни сплетни е изключена.

Везни

От Вас се очаква доста много, и да сте в съответствие с очакванията, трябва да положите не малко усилия. Доколкото не искате да излъжете надеждите на своите близки, денят обещава да бъде много уморителен. Възможни са проблеми в общуването с делови партньори и хора, с които неотдавна сте правили общи планове. Това е много хубав ден за самостоятелно творчество и в решаването на много чисто практически проблеми ще успеете , ако нито Ви пречат, нито Ви дават съвети. Вечерта ще имате много интересно предложение, което си заслужава да приемете.

Скорпион

Днес ще Ви бъде малко трудно и неприятно от това, че каквото и да правите, няма да се получава, както всъщност е замислено, или поне ще бъде в някаква степен. Може би ще се откажете от точното планиране и ще се оставите на волята на съдбата? Или може би на здравия разум на Вашия любим човек – това също може да помогне…

Стрелец

Взаимоотношенията ви със съмишлениците през това денонощие не може да бъдат наречени свободни и непринудени. Най-вече ще Ви се наложи да обсъждате стратегически въпроси или да се занимавате с корекция на сложни съвместни планове. Реализацията на общите дълговременни замисли може да се окаже под заплаха или да протекат при трудни условия, свързани със забрани и ограничения. Не губете самообладание и бъдете по-сдържани и дипломатични. В противен случай може да изгубите най-добрия си съюзник, с когото някога сте изяли един чувал сол, или да понесете финансови загуби.

Козирог

Подходящ ден за среща със стари приятели и въобще с хора, които отдавна познавате. Новите запознанства, за съжаление, няма да са толкова приятни.Може и да имате проблеми в отношенията с любимия човек: много сложно ще бъде, да се избегнат разногласията и всяко от тях може да стане причина за сериозни разногласия, дори ако работата се отнася за второстепенни неща. Използвайте деня за реализация на отдавнашни планове, но само в случай, че сте способни да преодолеете всички пречки самостоятелно.

Водолей

Утрото ще се ознаменува с определени успехи, но е за препоръчване да започнете да се занимавате с нова работа или задачи чак около обяд. През деня ще бъдете напълно готови да излезете пред всички. Не се учудвайте, ако имате чувството, че вместо сред обществото, сте излезли на циркова арена, изпълнена с разярени лъвове. Събитията през деня ще изискват от Вас не малка издръжливост, мъжество, а също и да следвате законите и работния план. Ако се опитате да минете само с оригиналност, нещата може да приключат с емоционално сътресение…

Риби

Група учени неотдавна са обявили, че любовта предизвиква в организма същите биологични процеси, както яденето на шоколад. Ако това е истина, то защо да се безпокоим? Колко сили, време и емоции бихте могли да запазите, ако можете да не се вълнувате от никакви отношения? Но всъщност, особено във Вашия случай, такъв живот би Ви донесъл къде-къде по-малко удоволствие. Позвънете на човека, когото обичате, и не забравяйте да купите хубав шоколад…

източник: Ламята

c