Водещи новини Политика

ВМРО се регистрира за участие в изборите в област Добрич

Днес, в навечерието на националния празник 3 март, ВМРО регистрира листата си с кандидати за народни представители в област Добрич. За предстоящите на 4 април парламентарни избори войводите се впускат с отбор от 11 добруджанци, повечето от които са представители на гражданската квота и средна възраст 36 години.

Водач е настоящият народен представител и областен лидер на ВМРО, 45- годишният учител и заместник директор на СУ „Св. Св. Кирил и Методий” Йордан Йорданов. На второ място е адвокатът на свободна практика от Каварна Емил Томов, бивш началник на РПУ-Каварна, РПУ-Шабла и граничното полицейско управление. Трети е икономистът и общински съветник в областния град Станислав Илиев.

Следват Георги Георгиев – председател на ВМРО в Балчик и общински съветник в периода 2015-2019, Атанас Пантелеймонов – развиващ собствен семеен бизнес на територията на областта и Пламен Иванов – бивш кмет на село Сърнец и представител на гражданската квота от община Тервел. Седми е частният земеделски производител от община Генерал Тошево Атанас Атанасов, следван от секретарят на женската структура на ВМРО в Тервел инж. Милена Иванова. 22-годишната студентка от Генерал Тошево Вангелия Пархова заема деветата позиция. Десети е областният координатор на ВМРО Тихомир Маринов, който е и общински съветник в Добрич. Листата се затваря от областния управител Красимир Кирилов.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *