Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Нова зала за спорт и здраве се откри в Добрич (+снимки)

Има събития в града, които трябва да бъдат отбелязвани по специален начин и всички трябва да знаят за тях. Не защото, са нечувани и невиждани, а защото някой е отделил от веремето, средствата и енергията си и ги е вложил в нещо градивно, стилно и полезно за хората. Такова събитие е откриването на спортната зала, което се състоя вчера, в новата сграда на магазин „АБС“ на  бул. „Добричка епопея“ 25,  до бензиностанция „Шел“. Нейн основател е Николета Иванова, за която спортът и грижата за здравето са част от самата нея и философията й за живота. И ако до сега сте се колебали, от днес или от утре да започнете грижата за себе си и самочувствието си, отговорът е - от днес, в зала FIT Добрич.

Заниманията започнаха още час след откриването, с каланетика, която ще е три пъти седмично. Ще има също Тае Бо, Канго Джъмпс, Йога, Табата и нещо, което е много ценно във времената, в които живеем - заниманията за деца “Играй с нас!“. Тя е за най-малките, на възраст от 4 до 10-годишна възраст, като целта е те да изградят двигателна култура, добра координация и да открият любимия си спорта, чрез игри и усмивки. Всички занимания ще бъдат водени от професионалисти.

В този, както го наричат Николета и нейните колеги, „АБС спорт център“, освен заниманията за жени и деца, ще има и такива за мъже. Те ще се водят в отделна зала, която е срещу тази на дамите, под професионалното ръководство на Драгомир Йорданов, който в добре познат в града. Истински късметлии са желаещите да тренират бойни изкуства, че това ще да става под вещото му наставничество.

Тренировките за всички видове спорт, ще са през цялата седмица, включително събота и неделя, и ще продължават до 20.00 часа.  Залата предлага занимания, според желанието и свободното време на всеки,  във ведра обстановка с професионално обзавеждане, разнообразие, добро отношение и усмивки, защото те са задължителни за мотивацията и постоянството.

Информация за различните занимания и часовете за тренировки можете да намерите във фейсбук страницата на спортен клуб „Fit Dobrich“ и на телефон 0888 307022. Мястото разполага с удобен паркинг.

c