Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 1 март – Лъв с финансови постъпления, изкушения пред Стрелец

Овен
През този ден ще Ви се иска да се занимавате с нещо, което не е кой знае колко важно, забравяйки за своята важна цел в отношенията с любимия си човек. Разбира се, вървейки по пътя, и да събирате цветя, и да се радвате на красотата на пейзажите, все пак трябва да стигнете до целта.

Телец

Компанията на Вашите роднини, приятели и колеги днес съвсем няма да е приятна за Вашия любим човек и по тази причина той ще се чувства неуютно. Затова се постарайте да му спестите това удоволствие, а ако не можете, дори и за секунда не се отделяйте от него. До Вас той ще се чувства доста по-уверен.

Близнаци

Между частния живот и външните дейности ще можете да установите приемливо равновесие. Ще се появи шанс да оправите или да смекчите неочакваните противоречия, възникнали в семейството. Бъдете сдържани и дисциплинирани и се откажете от лекомислените и безотговорни позиции. Нека Ви бъдат водещи разума и практическите съображения, а чак след това – безкрайните емоции. Не пренебрегвайте мнението на родителите, а също и съветите на по-старшите по възраст в мястото, в което работите.

Рак

Днес ще бъдете твърдо уверени, че сте по-добър човек, отколкото човека, който е редом с Вас, а и количеството на неговите недостатъци ще Ви озадачава все повече и повече. А Вие идеални ли сте? И дали ще намерите някой друг, който да е по-добър от сегашната Ви половинка? Замислете се за това!…

Лъв

Може да разчитате на увеличение на доходите. Трябва да се замислите. Как да похарчите „излишните” пари. Ако не се отнесете към този въпрос с необходимата сериозност, получените суми ще изчезнат по най-удивителен начин и в съвсем кратък срок. Денят е много подходящ за благоустройство на жилището, както ще успеете да създадете комфорт и уют с минимални разходи. Освен това е подходящ и за начало на съвместен живот с любимия човек. Влюбените, които заминат сега на романтично пътуване, ще прекарат времето си прекрасно.

Дева

Не говорете за плътска любов а изберете по-възвишени теми за разговор. Или поне се придържайте максимално към литературната лексика. Настроението през тези дни ще бъде патетично и не трябва да нарушавате своеобразното му очарование , дори и това да Ви се струва смешно.

Везни

Сътрудничеството с хората ще Ви донесе богат опит, но без трудности няма да минете. За щастие, Вие преживявате подем в уменията за дипломатичност, който до голяма степен ще Ви помогне в изглаждането на острите ъгли. Преди всичко не трябва да забравяте за необходимостта, ясно да изразявате своите мисли. За да постъпят правилно, хората изцяло и напълно е необходимо да разбират Вашите очаквания. Това се отнася както за професионалния, така и за личния Ви живот. Не забравяйте за това!

Скорпион

Днес на Вашия любим човек ще бъде интересно да си изясни причините за Вашето поведение. Дори и да няма някакви особени причини, а и поведението Ви да не се отличава особено от обичайното Ви, звездите препоръчват, да измислите нещо, защото в противен случай ще Ви заподозрат в неискреност.

Стрелец

Денят е много подходящ за занимания, изискващи внимание, търпение и усърдие. Не разчитайте, че ще успеете да постигнете поставените цели в кратки срокове – ще се наложи дълго да се потрудите. Деловите отношения ще се подреждат на пръв поглед хармонично, но не очаквайте от своите партньори безгранична преданост , за да не се разочаровате. Денят е свързан със съблазни и изкушения. Новите изкушения не са така мимолетни, както би Ви се искало да мислите, а зародилите се през този ден симпатии бързо ще прераснат в сериозно чувство.

Козирог

На Козирозите днес звездите препоръчват, повече да работят. Или поне се опитайте да покажете толкова бурна трудова дейност, че те да изгубят желание да Ви занимават със своите проблеми. Преди всичко това се отнася най-вече за членовете на семейството – те особено активно ще се домогват до Вашето внимание.

Водолей

Може да останете с впечатление, че този ден е предназначен изключително за да Ви научи да се помирявате със загубите – много неблагоприятно е стечението на обстоятелствата. Но това не е точно така. Водолеите, които не се предадат и се съсредоточат в търсене на нови партньори, ще могат с тяхна помощ да изменят ситуацията към по-добро. От гледна точка на личните отношения денят е нееднозначен. Може да се запази мира и хармонията, но за това ще се наложи да се затворят очите за някои неприятни факти и явления. Но ако се погледне на нещата реално, конфликтът е неизбежен.

Риби

Вашите отношения може да бъдат наречени с тъжната дума „съжителство” . Вие се търпите един-друг и с мъка се сдържате, да не кажете на своята половинка всички нелепости, които мислите за нея. Това ще бъде особено видимо днес. Този период скоро ще свърши и трябва само да потърпите.

c