Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Д-р Севдалин Куцаров е водач на листата на Републиканци за България в Добрич

Д-р Севдалин Куцаров ще води листата на Републиканци за България в Добрич. Това съобщи за Про Нюз Добрич в.и.д. областен координатор на партията за област Добрич Николай Милков. Самият той е на второ място в листата на партията с председател  Цветан Цветанов за предстоящия парламентарен вот на 4 април.

Кардиохируг с почти 30 години опит, д-р Куцаров има придобити 2 медицински специалности, както и защитена магистратура по обществено здраве и здравен мениджмънт. Специализирал и работил, по покана на една от най-авторитетните Японски правителствени организации, в кардиохирургичен център в Осака, Япония. Участвал в създаването на една от водещите кардиохирургични клиники в страната. Д-р Куцаров има и множество участия в европейски и световни форуми в областта на клапното протезиране - Барселона, Милано, Бат Ойенхаузен, Прага и други. От 2007 година досега д-р Куцаров работи в Отделението по кардиохирургия на Аджъбадем СитиКлиник /бивша Болница Токуда/. Той е женен, с две деца.
Изборът на водещия специалист в кардиохирургията, спасил хиляди човешки животи, за водач на листата в Добричка област е още едно доказателство за амбицията на „Републиканци за България“ да изпратят в парламента хора със знания и опит, доказани професионалисти, които да допринесат за възвръщането на нормалността в българския обществен и политически живот,
както и да приемат закони в името на по-добрият утрешен ден България.
По време на предизборната кампания добруджанци ще могат да се запознаят с д-р Куцаров и да получат лично от него отговори на вълнуващите ги въпроси, свързани както със здравеопазването, така и с приоритетите на „Републиканци за България“ за развитието на Добруджа, информират от централата на партията.

c