Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Йордан Стоянов се отказа от депутатската надпревара, въпреки номинациите за листата на ГЕРБ - Добрич

Йордан Стоянов се отказа от депутатската надпревара, въпреки номинациите за листата на ГЕРБ - Добрич

Общинският ръководител на ПП ГЕРБ Каварна и председател на Общинския съвет Йордан Стоянов се оттегли от надпреварата за депутатските места в следващия парламент.

Той обяви това в официалната си страница във фейсбук и написа:

„Скъпи съграждани, колеги, членове и симпатизанти на ПП ГЕРБ, искам да Ви съобщя решението си да се откажа от надпреварата за място в следващото Народно събрание като представител на нашата област.

Това мое решение е продиктувано от желанието ми да концентрирам силите и действията си тук, на собствен терен, както се казва във футбола.

Знам, че в политиката има различни начини да помагаш на хората, на града и областта си.

Смятам, че мога да дам на ПП ГЕРБ, града и областта ни още. Имам амбициозни идеи и цели.

Колеги, иска ми се всички да работим заедно за успеха ни. Затова можете напълно да разчитате на структурата в Каварна за подкрепа, но без индивидуални уговорки, а като работа за общия успех.

Благодаря на всички, които ме номинираха. Гласуваното ми доверие ме мотивира още повече да работя за развитието на Добруджа. Успех и победа на 4.04.2021 г.“

Припомняме, че от 26 януари до 8 февруари всички членове на ГЕРБ можеха да номинират кандидати за народни представители. Все още листата на партията не е обявена. Очаква се тя да бъде водена от министъра на труда и социалната политика Деница Сачева, която е и областен координатор на ГЕРБ в област Добрич.

c