Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 18 февруари – прекрасна изненада за Телец, търпение за Водолей

Овен
Изглежда че човекът, който е общувал с Вас изключително на делови теми, иска да пренесе вашите отношения в съвършено друга плоскост. Окажете му топъл прием, но само заради факта, че жадува сближаване, съвсем не сте длъжни да го приемете. Изучете всички варианти и не забравяйте за своите високи стандарти. В края на краищата това е една от причините, поради които този човек така Ви се възхищава. Вашият професионален кръг и кръга на общуване бързо се разширяват. Отначало ще Ви бъде трудно да проследявате всичко, но точно в това ще бъде веселото.

Телец

С увереност може да кажете, че в живота Ви се случва нещо, за което не знаете, дори и да не можете да го посочите. Но това няма много да Ви притеснява, ако човекът, когото сте считали за свой съюзник не премине на противоположната страна. Имайте предвид и това, че някой може да се опитва да Ви направи прекрасна изненада. Работата е в това, че най-доброто, което може да направите в случая е, да запазите спокойствие.

Близнаци

Изпълнението на ежедневните Ви задължения през този ден се облекчава. Възможно е да Ви се почви добра компания или услужлив помощник, с когото приятно да прекарате деня. Това е подходящ момент, за да придадете на свършената по-рано работа красива и привлекателна форма. Хубаво би било да въведете в ред своето работно място, а също и да се оправите с малките си дългове. Ако провеждате курс на лечение, спазвайте инструкциите на лекаря, а и снабдяването с необходимите лекарства няма да представлява никаква трудност.

Рак

Това, което ще се иска на Вашия любим човек днес е, да се запознае със скъпите за Вас хора. Ако смятате, че запознанството ще бъде приятно и за двете страни, постарайте се да организирате срещата с максимална оперативност, докато ентусиазмът не се е изпарил.

Лъв

Всичко, което днес Ви каже Вашият любим човек, ще смятате за някаква глупост, и то не винаги с основание. Отгоре на всичко ще бъдете „обзаведени” с променливо настроение. На практика това може сериозно да обиди Вашата половинка и затова не трябва да се увличате прекалено. Не е редно да се самоутвърждаване за сметка на близък Ваш човек.

Дева

Днес би трябвало да изграждате своя модел на поведение на базата на това, какво чете Вашия любим човек, какъв род литература го интересува и с какви категории мисли. Затова преди да се решите на каквото и да било действие, поогледайте книгите в библиотеката му...

Везни

Благоприятен ден за професионална дейност, семейни работи и решаване на финансови въпроси. Възможно е неголямо издигане в службата, както и поява на нови възможности и интересни предложения. Вашата предпазливост ще помогне да се заобиколят подводните камъни и капаните, заложени от недоброжелатели. Отдавнашен конфликт ще се реши във Ваша полза. По-сложна ситуация се очертава в личния Ви живот. В романтичният живот днес няма място за отстъпки и компромиси, а всеки ще се опитва да постигне своето на всяка цена. Роднините и членовете на семейството няма да са много внимателни към Вас, и може да забравят за някаква молба, или да игнорират важна информация. Поемете контрола над ставащото.

Скорпион

Това, което чувствате, ще стане очевидно за околните, така че даже и не се опитвайте да скриете своите емоции. Поведението Ви може да се стори на близките ви хора, с които се виждате всеки ден, малко странно, така че бъдете откровени. Подгответе ги за това, което им предстои да чуят, а след това се подгответе и сами , упражнявайки речта си пред огледалото.

Стрелец

Всичко приключи - поне засега. Трескавата дейност, кипяща на работното място, вече е приключила и най-на края всичко си идва на мястото си. Това съвсем не значи, че няма да се наложи да употребите време и сили , за да се задържите над водата, а и репутацията Ви да остане неопетнена. Само че може неочаквано да откриете, че трябва да отделите време за роднини и близки. Посетете ги. и бъдете сигурни, че ще получите изключително топло посрещане.

Козирог

Настроението Ви днес ще бъде променливо. Емоциите Ви ще са прекалено много и Вие рискувате да се забъркате в собствените си усещания. Избягвайте спонтанните решения . Вместо положителен резултат може да Ви очаква разочарование. Затова е полезно да се доверявате на своята интуиция, особено по финансовите въпроси. При общуването с роднини и близки са вероятни проблеми и затова изказвайте своите претенции и възражения директно.

Водолей

Трябва да се запасите с търпение, тъй като изпълнението на Вашите желания се отлага. Забавянето Ви дразни не на шега, но не трябва да давате воля на негативните си емоции. Ако те вземат връх над Вас, всичко ще тръгне наопаки. Старайте се да не преувеличавате важността на своите проблеми, а при всяка възможност мислете за нещо приятно. Втората половина на деня ще бъде изпълнена с дребнавост и недообмислени неща. Тя ще Ви донесе непредвидени срещи и доста неприятни разговори, но пък вечерта ще получите съобщение, което много ще Ви зарадва.

Риби

Предстои Ви ден за активно общуване, което ще Ви залее с цял поток новини. Те толкова ще Ви натоварят, че , поради липса на невъзможност да обмислите всичко за кратко, ще Ви се струва, че денят е напразно загубен. Първата половина на деня ще е по- удачна за мъжете, или за тези жени, които притежават твърд характер и мъжки подход към живота. Не трябва да се дразните, ако родителите Ви проявят излишен интерес към Вашата персона. Намеренията им са добри, макар че от Ваша страна е възможно да започне скандал. Отклонете разговора.

c