Водещи новини - дясно Крими Общество

Жена влетя с кола в магазин в Добрич, като по чудо няма жертви

Около 15:00 часа днес, автомобил “Мерцедес” с жена зад волана се е врязал в търговски обект по ул. “Бойчо Огнянов” в Добрич.

За щастие, при инцидента няма пострадали хора. Материални щети са нанесени на магазина – строшена е цялата фасадна витрина, както и част от интериора, лекият автомобил също е с повърхностни щети.

“Всичко стана за секунди. Започнах да крещя. Не помня какво друго съм правила, но беше ужасно”, споделя наемателката на обекта. За щастие, в този момент се е намирала във вътрешността на магазина. “Не зная какво можеше да стане, ако бях с метър по-близо до вратата”, добавя тя.

Лекият автомобил се е врязал до половината на магазина, след като водачката губи контрол над машината и с висока скорост успява да скъса уличната мантинела и да разбие високия бетонен бордюр пред маазинчето за дестки храни и конусмативи.

Свидетели споделиха, че автомобилът е бил с автоматична скоростна кутия. За да избегне спрелите пред търговските обекти автомобили, шофьорката е объркала педала на спирачката с този на газта.

Според очевидците на инцидента водачката видимо не е била под въздействие на алкохол. Часове след произшествието, входът на магазина е обкован с преградни пана, а близки все още се притесняват за здравето на жената от търговския обект, след преживения шок.

Снимки: Фейсбук “Виждам те КАТ-Добрич” и Про Нюз Добрич

Follow Me:

Related Posts

 1. Христина says:

  А за здравето на шофьорката не се ли притеснявате ? Тя не изживява ли шок ?

  • Анонимен says:

   Да върне книжката и да си вземе обратно преработеното агне. В крайна сметка тя предизвиква произшествието. А ако беше убила продавачката?

 2. Ко тана? says:

  Колата автоматик с два педала и тя вместо спирачката натиснала газта. Естествено, тя 100% си има оправдание за цялата работа. Как им ги дават на такива книжките?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *