Водещи новини Крими

Влезе в затвора дилърът, горил с цигари Виктория от Добрич, държал я гладна 20 дни

Върховният касационен съд потвърди решението на Варненския апелативен съд, с което 35-годишният М.Д. от Добрич беше осъден да лежи  9 години в затвора за отвличане и средна телесна повреда. Той ще плати и глоба в размер на 5000 лв. Окръжната прокуратура в Добрич е привела в изпълнение 9-годинишната му присъда, съобщиха от държавното обвинение.

Мирослав Дяков беше признат за виновен за отвличането на 18-годишната ученичка Виктория. Припомняме, че близо месец той я държа насила и зверски се е гаврил с нея. Гасил е цигари по лицето на момичето. То беше обезобразено от бой и гаври. Наркодилърът я държал постоянно дрогирана, без вода и храна. Тогава дългогодишни лекари споделиха, че никога досега не са виждали такова зверство.

От прокуратурата съобщиха, че Мирослав и Виктория се запознали през септември  2017 година. Първоначално било на приятелски начала, но постепенно отношенията им се задълбочили. По време на едно от посещенията й Виктория била задържана против волята й в апартамента на 35-годишния мъж. Целта му била момичето да е постоянно при него и да задоволява всичките му потребности. За да може да пречупи волята ѝ и да я подчини, той решил да използва физическо насилие, както и да я дрогира, като не й давал достатъчно храна и вода.

Ученичката беше открита в дома му след 20 дни престой там.  Тя бе обезобразена от бой и гаври, държана 20 дни без храна и вода, постоянно дрогирана  с три вида наркотици, горена с цигари. Тогава дългогодишни лекари споделиха, че никога досега не са виждали такова зверство. Детето бе прието в болницата силно измършавяло. Нивото на хемоглобина му бе 35 при норма минимум 120. Според медиците, Виктория бе на ръба на живота. Решението на Върховния касационен е окончателно.

Follow Me:

Related Posts

  1. Виктория е наркоманка и уличница от ранна детска възраст , всеки който я познава че потвърди.Където е дрогата там и тя и е по вероятно Мирослав да е могъл да я изгони!!!
    Също така Виктория е известна с тва че предлага секс услуги за една доза ,кутия цигари и прочи – неуспорим факт е не е плод на въображението ми , куче със салам ще плашиш… не справедливо е момчето да лежи толкова зааради безхаберието и безотговорноста на Майката на Виктория

    • Димитър says:

      А добричкият батко от де има дрога да и дава.Както обичам пласьорите този ако е моя дъщеря ще му търсите кокалите по пещерите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *