Четвъртък, 25 април 2024

25.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 12 февруари - късмет за Водолей, надеждите на Лъв са застрашени

Овен
Днес на Вашия любим човек ще бъде доста трудно да разбере причините, които са Ви подтикнали към това или онова действие. Същите тези действия той ще разглежда от своя гледна точка и е напълно възможно да ги назове с доста неприятни за Вас думи. Все пак се постарайте, да му обясните своята позиция.

Телец

Тъжно и самотно Ви е, независимо от това, че Ви обичат? Оказва се, че действително са Ви нужни продължителни и сериозни отношения с един единствен и неповторим, а днес е най-подходящия ден, да започнете да го търсите. Ако успеете да го намерите, отношенията ви ще бъдат дълги и интересни.

Близнаци

Струва Ви се, че можете да постигнете всяка поставена цел, но за съжаление този оптимизъм е лишен от основания. Бъдете готови за поява на пречки по Вашия път и не разчитайте, че късмета ще бъде с Вас през целия ден. Ако разчитате на собствените си сили, ще избегнете напразните илюзии и горчивите разочарования. Лесно се разбирате с връстниците си, но с представителите на другите поколения не винаги намирате общ език. Ако сте влюбени, ще изпитате удоволствие от общуването, само ако отложите обсъждането на сериозните въпроси, касаещи общото бъдеще. Обръщайте внимание на малките радости и търсете източник на позитивни емоции във всичко, което Ви заобикаля.

Рак

Това е ден на приятно неформално общуване. Ще прекарате времето си добре, ако се окажете в компанията на почти непознати хора. Освен това този ден денят е изключително подходящ за срещне с родителите на Вашата „половинка” и съвсем няма да е трудно да намерите общ език. Ако планирате да се занимавате с някаква работа, имайте предвид , че успешното им завършване не зависи само от положените старания от Ваша страна, но и от стечението на обстоятелствата. Ако в нещо не Ви върви, просто превключете на друго занимание.

Лъв

Очаква Ви не лек ден. Ще се наложи да си признаете, че много от усилията, положени за постигане на целта са били напразни, а на много от надеждите не е било писано да се сбъднат. Ще се наложи да проявите не само упоритост и целеустременост, но и мъдрост и самообладание. Обкръжаващите Ви очакват отстъпки, но биха ги оценили като слабост и неувереност в собствената Ви правота. Допуснатите днес грешки могат да Ви струват много скъпо Постарайте се да бъдте по-добри към своите близки. Те се нуждаят от Вашето милосърдие и помощ. Не приемайте критиката близо до сърцето си : днес тя се прави от завистници и няма конструктивен характер.

Дева

Ако действате решително и бързо, може не само да постигнете успехи, а и да оставите конкурентите си много назад , спасявайки се така от опасността да Ви дишат във врата. Важно Ваше преимущество ще бъде умението Ви да се договаряте точно с тези, които трябва, като при това не проявявате прекомерна отстъпчивост, а и запазвате чувството си за собствено достойнство. Предстои Ви и едно сериозно изпитание – може да се срещнете с човек, който преди време е заствял сърцето Ви ускорено да бие, когато го срещнете. Дали старите чувства могат да се възобновят?….

Везни

Независимо че не допускате грешки, този ден ще се окаже доста сложен. Трудностите ще дойдат от това, че Вие няма да можете да се противопоставите на конкурентите, прибягващи към нечестни методи. Везните, не желаещи да направят сделка със съвестта си, ще бъдат принудени да се задоволят с много, много малко. Звездите Ви проверяват за издръжливост. През този ден изкушението да възстановите отношенията, на които някога сте възлагали много надежди, а после сте стигнали до големи разочарования, ще бъде много силно. Не трябва да реставрирате въздушните кули – това е напразно.

Скорпион

Определено не Ви достигат нови впечатления. В резултат на това се появява желание, макар и малко да промените живота си, а това „нещо” може да е всичко, което Ви попадне пред погледа , например отношенията с човек, който искрено Ви обича , и към когото на практика сте много привързани. Промените могат да носят както позитивен, така и негативен характер, тъй като ще се ръководите изключително от емоции. , мимолетни желания и капризи. Редом с Вас има човек, който е готов да Ви удържи от необмислени постъпки, да Ви даде добър съвет и да помогне за реализацията на успешен план. Но Вие упорито ще преследвате своята линия, и както ще покаже времето – напразно…

Стрелец

Много подходящ ден, за да си намерите ново увлечение. Ако в любовната сфера при Вас нещата вървят изключително гладко и нови отношения не Ви интересуват, може да завъртите ситуацията към намиране на хоби. Например може да се заемете с изучаване на някакъв език, да плетете макраме или да колекционирате бирени бутилки…

Козирог

Днес ще Ви бъде тъжно и самотно, независимо от постоянното присъствие на Вашия любим човек до Вас, мислено или физически. При всички случаи той не може да облекчи Вашата душевна болка, особено ако и сами не решите да му помогнете по някакъв начин.

Водолей

Не се страхувате да рискувате в името на това, в което вярвате. Например ако мислите че Вие и някакъв човек има шансове да се окажете свързани с доста особени чувства, няма да се страхувате, рискувайки се да бъдете в неловка ситуация, да му кажете това. Разбира се, не винаги печелите в казиното на живота, но от време на време Ви се пада джакпота.

Риби

Звездите днес Ви препоръчват, по пътя за среща със своя любим човек, да се отбиете в книжарницата и да му изберете някоя трогателна и смешна картичка. Тя ще Ви помогне да преодолеете първите минути на общуване и ще повдигне настроението му.

c