Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 6 февруари - Близнаци решават умело финансови въпроси

Овен
Много се срамувате за нещо пред Вашата половинка. Май и Вие не знаете точно за какво. Само че през целия ден няма да Ви напусне желанието, да искате прошка от нея. Ами тогава искайте! Току-виж се оказало, че наистина има за какво да Ви прощава… Но при всички случаи ще и бъде приятно да осъзнае, че Ви е скъпа.

Телец

Да си изясните кои именно аспекти в живота Ви изискват внимание сега, не е така лесно. Изпаднали сте от водовъртежа на събитията и вече от доста време не се усещате в хармония с обкръжаващия Ви свят. Това, което сега трябва да направите, е да участва активно в ритъм и заниманията на любимите си хора. Присъединете се към тях, когато са заети с рутинните си действия или предложете помощта си в работата им в къщи. Когато отново се окажете в центъра на активните действия, ще разберете върху какво трябва да се съсредоточите.

Близнаци

Настроението Ви ще се вдигне, благодарение на удачно решаване на сложни въпроси, отнасящи се до финанси и имущество. Възможна е поява на нови професионални перспективи, само че деловите отношения ще се смесват с личните, а това ще Ви принуди да бъдете по-внимателни. Денят е подходящ за всякакво сътрудничество, в което бихте били лидер, вдъхновител или ръководител. Личните Ви проблеми не са така сложни, както Ви се струва на пръв поглед, но простите и очевидни решения няма да Ви устроят. И не си правете илюзии, а гледайте истината в очите.

Рак

Нека този ден остане във Вашата памет за дълго, даже и да е съвсем обикновен и по нищо да не се различава от хилядите подобни. Някога времената, които сега Ви се струват сиви и рутинни, и Вие, и Вашия човек ще си ги спомняте с радост и малко носталгия.

Лъв

Необходимостта да се трудите определено няма да Ви достави радост. А съвсем ли няма и на кого да я прехвърлите?.. Още повече онзи, когото обичате и с когото искате да прекавате времето си, също няма нищо против да промени плановете си в полза на малко романтично приключение във Вашата компания.

Дева

Показвате изключителни дипломатически умения. Днес сте в състояние да постигнете успех във всякакви преговори, както и да се справите с всевъъзможни разногласия. Само сами със себе си те не са на ясно, а точно това ще придаде на деня неблагоприятен емоционален отенък. За свободното си време избирайте спокойни и неуморяващи занимания, и ако е възможно, лишени от състезателен дух. Днес ще се чувствате крайно некомфортно, ако не можете да издемонстрирате пред целия свят своето превъзходство над обкръжаващите.

Везни

Ако сте родени под знака на Везните, има вероятност днес да се окажете пред не лекия избор между това, което смятате за свое задължение, и онова, което наистина би Ви донесло удоволствие. Преди да си блъскате главата и да не знаете какво да правите, може би е по-добре да помислите, не може ли да ги съвместите по някакъв начин. Да кажем, че ще излезете с приятели, но ще се постараете да се приберете в прилично време. Или ще свършите предварително по-голямата част от работата си, за да имате след това време и за удоволствия…

Скорпион

Това е един от онези дни, в които с пълна сила можете да разгърнете емоционалната страна на своята натура. Освен това е прекрасно време за творчески занимания, в които ще се потопите според зова на сърцето си, а не по необходимост. Вдъхновението и интуитивното разбиране на същността на нещата, ще бъдат за Вас най-добрия проводник. Може и да Ви е трудно да устоите пред съблазните и пред възможностите да поразнообразите своя живот. Денят също е хубав за пълно разтоварване в усамотение, или в компанията на близки хора. Отделете време за общуване с децата, с любимия човек и със старите приятели.

Стрелец

През този ден трябва безпрекословно да слушате своя любим човек. Понякога – даже до абсурд. Своята собствена логика е по-добре съвсем да не включвате: изпробвайте ролята на послушна кукла в неговите ръце. Това ще Ви помогне да си изясните, до колко на него може да се разчита и до колко правилно може да Ви води по живота.

Козирог

През този ден на Вашия любим човек ще бъде доста трудно да разбере Вашите предпочитания и пристрастия, колкото и да се опитвате да му обясните всички плюсове и минуси, преимущества и недостатъци. Какво пък – това значи, че нито Ви е помощник, нито Ви е конкурент! Една тема за общуване по- малко…

Водолей

През този ден повече от обичайно ще се нуждаете от подкрепа и непременно ще я получите от хора, които никога преди не са демонстрирали своето добро отношение към Вас. Възможни са подаръци и приятни сюрпризи. Човек, с който сте имали общ бизнес доста отдавна, ще Ви направи много интересно предложение за сътрудничество. Много добре се подреждат и романтичните Ви отношения и да постигнете взаимно разбиране с любимия човек съвсем не е трудно. Всички увлечения през този ден ще се окажат доста по-сериозни, отколкото сте могли да си представите.

Риби

През този ден Вашият любим човек ще се нуждае от Вас не само в качеството на любим човек, но и в качеството на работна сила. Той бляскаво ще се справи с възложената му работа и даже ще поиска продължение, но само в случай, че наградата ще бъде Вашата щастлива и искрена усмивка.

c