Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 4 февруари - риск от загуби за Овен, Дева да избягва претенциите

Овен
Овните рискуват да загубят прекалено много – и своя професионален авторитет, и уважението на околните, и пари. Най-обидното се оказва че е, че Вие за нищо не сте виновни, а просто обстоятелствата упорито се подреждат не във Ваша полза, а недоброжелателите помагат за това. На кого всъщност може да разчитате днес? Изключително на себе си! Даже и хората, които са настроени към Вас много доброжелателно и са искрено желаещи да Ви помогнат, ще Ви донесат само неприятности.Ако не можете да направите нещо сами, просто се откажете до по-благоприятен момент.

Телец

Навярно ще привлечете нечие внимание, а едновременно с това ще докоснете и сърцето му. В резултат Вашата чувствена натура ще се разгърне на широко, но едновременно с това ще бъдете готови за водене на приятна и задушевна беседа. Ако имате нещо да казвате, за да установите или подобрите усещането за близост помежду ви, направете го без колебание. Днес е най-подходящото време за подобни крачки.

Близнаци

Терзаете се от съмнения, тъй като не сте уверени нито в собствените си чувства, нито в това, че те са взаимни. Изгонете тъжните мисли! Те са породени от негативни тенденции и нямат почти нищо общо с реалното положение на нещата. Чак след няколко дни, оценявайки отново ситуацията, ще признаете, че тя е добра. Днес за сетен път ще се убедите в това, че светът е тесен. Напълно е възможно да се изясни, че вашите бивши любими хора отдавна се познават и са заедно, или че от няколко години работите в съседни кабинети със своята първа любов. Дали от тези обстоятелства ще извлечете полза или не, зависи само от Вас…

Рак

Днес на Вашия любим човек ще е доста трудно, да се реши на каквото и да било действие, та затова ще се наложи да го подканяте, подкрепяте или да го възпрете от важната крачка. С други думи, неговото благополучие ще се окаже изцяло и напълно във Вашите ръце. Разпореждайте се с него умно.

Лъв

Днес навсякъде Ви очакват изненади. За по-голямата част от тях съвсем не може да се каже, че са зашеметяващи, но с помощта на една мигновено ще Ви се изясни това, което от доста време не Ви е давало покой. Нека не Ви разочарова липсата на драматичност – така е по-добре. В последно време напредъкът сякаш е спрял до една точка, а днес ще стане очевидно какво (или кой) му пречи. Реагирайте бързо и скоро ще започнете отново да се движите напред, подсвирквайки си в движение, сякаш Ви е известно нещо, което никой друг не знае.

Дева

Днес трябва да се държите просто и елегантно, без каквато и да било претенциозност и позьорство. Те само биха отблъснали Вашия любим човек, което пък би с е отразило страшно зле на отношенията Ви с него. Само простота, откритост и искреност биха били уместни.

Везни

За представителите на този знак, особени проблеми за този ден не се очертават. Очевидно ще се приберете от любимата работа у дома, ще отворите хладилника и вероятно ще видите, че от миналото изобилие в него почти нищо не е останало. И как така? Вероятно в дома ви е имало гости. Изпратете съпруга си в магазина, и без храна да не се прибира…

Скорпион

Денят е напрегнат и сложен. Ще останете насаме със собствените си проблеми и никой няма да бърза да Ви предложи помощ и подкрепа.Отношението Ви към обкръжаващите ще става все по-критично и днес ще виждате чуждите слабости и недостатъци, а на достойнствата няма да обръщате внимание. Имайте предвид, че и на Вас гледат по същия начин. Не се учудвайте, ако малките Ви пропуски моментално станат достояние на всички. Това не е най-добрия ден за романтични срещи и запознанства. Да Ви се угоди и да бъдете зарадвани с нещо, ще е доста трудна работа.

Стрелец

Всичко, което Ви каже днес Вашият любим човек, ще смятате за глупости, без дори и да се опитвате да вникнете в същността на тези думи. Просто настроението Ви през този ден ще е такова … противоречиво. Всъщност, това може да се окаже сериозна обида, та затова не се увличайте. Много е приятно да се чувствате най- умни, но само тогава, когато има с кого да се сравнявате.

Козирог

Нищо не може да се направи! В живота съществуват периоди, когато самите обстоятелства Ви принуждават да дадете на заден ход и да преустановите постъпателното си развитие в желаната посока. Не се огорчавайте: тази пауза навярно ще се окаже доста полезна за Вас: може да Ви застави да преразгледате собствените си възгледи и привички, да зачеркнете от списъка с познатите явно случайните хора, да изпълните забравените обещания, или да се запознаете с официалните документи, свързани с Вашата дейност. В професионалната сфера не е изключено да бъдат открити малки пропуски и да се натъкнете на недоглеждане.

Водолей

Вроденият Ви интерес към експериментите, оптимизация на процесите и прогресивните тенденции, ще Ви съпровожда чак до късно вечерта. В началото на деня ще сте склонни да отделяте повече внимание на вече познати неща: например, да възобновите работата си над отдавна забравена идея. Само че фокусът на Вашето внимание постепенно ще се измества в посока на по-перспективни направления, от които сте се заинтересували . В края на деня ще имате отличен шанс да заздравите връзките си с надеждни хора, които няма да Ви подведат и в най-сложната ситуация.

Риби

Има висшестояща фигура, която предизвиква у Вас неприязън? Днес няма да се наложи, да се срещате с този човек. Той може и по-нататък да Ви действа на нервите, но това ще стане само в случай, че му позволите. А не му позволявайте! Вземете си почивен ден и се насладете на компанията на хората, които обичате, а след това се върнете на работа с коренно променено отношение. Щом на другите това е по силите, значи и Вие можете.

c