Каварна Общество

На 10 февруари ще е публичното обсъждане на проекта за бюджет на Община Каварна

Публично обсъждане на проекта за бюджет на Община Каварна ще се проведе на 10 февруари от 11 часа в заседателната зала на Общината, съобщават от местната администрация. Кметът Елена Балтаджиева кани на него да присъстват жителите, представители на бизнеса, неправителствените организации и всички заинтересовани лица.

„Разработването и приемането на общинския бюджет са най-важните решения за по-нататъшното развитие на Общината. Затова те трябва да се вземат с активното участие на гражданите”, посочват от администрацията.

Мнения, препоръки и предложения в периода се очакват от 3 до 9 февруари в деловодството на администрацията или на електронен адрес obshtina@kavarna.bg. Основните показатели на проекта на общинския бюджет за 2021 г. са публикувани на адрес www.kavarna.bg , в секция “Бюджет и финанси”. Материалите по проекта за бюджет за 2021 г. са на разположение на гражданите в заседателна зала, eтаж 2 на Община Каварна.

Във връзка със спазването на противоепидемичните мерки обсъждането ще се проведе чрез онлайн платформа. Линк за включване в онлайн обсъждането може да бъде намерен в деня на обсъждането на интернет страницата на Общината в раздел „Бюджет и финанси“, както и на фейсбук страницата на Община Каварна.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *