Вторник, 23 април 2024

23.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 3 февруари - Телец да не търси нова връзка, труден ден за Дева

Овен
Бъдете готови на това, Вашите постижения, както и привичните Ви методи на работа, да бъдат подложени на съмнения. Този ден ще изисква от Вас умение спокойно да приемате критика, да защитавате своята позиция с добре измислени аргументи, да анализирате чуждите грешки, както и да си правите от всичко това правилни изводи. От гледна точка на личните отношения, денят се подрежда съвсем успешно и Ви дава възможност да прекарате времето си с най-скъпите за Вас хора. Възможни са приятни сюрпризи, а не са изключени и неочаквани любовни признания, паралелно с интересни запознанства.

Телец

Ако наскоро сте се разделили със своя партньор, звездите Ви съветват поне за сега да не му търсите никакъв заместник. Наслаждавайте се на падналата Ви се свобода, но само не се увличайте, защото тя може да Ви смачка със своята тежест. Бъдете благоразумни и търпеливи. Скоро ще си намерите по- увлекателно занимание и подходящ партньор.

Близнаци

Днес е изключително подходящ ден, за да споделите със своя любим човек своите интереси и пристрастия. Именно днес е най-голяма вероятността, той да ги сподели, и те да станат и негови пристрастия. Утре може да стане по-сложно….

Рак

Денят е свързан с разглеждане на приоритети в дългосрочен план. Ще започнете да се замисляте, дали сте направили правилния избор и дали сте организирали правилно живота си. Темата за размишление не е лоша, но бедата е в това, че бързайки да поправите това, което Ви се струва грешно, само влошавате ситуацията и се поставяте в още по-сложно положение. Не бързайте да действате. Днешното Ви настроение е породено не от реални обстоятелства, а под влияние на негативни тенденции. Не си заслужава да разрушавате създадените връзки заради моментно раздразнение.

Лъв

Привързаността към родителите, родните места, а също и към партньора по брак, през този ден незабелязано ще набира сила. Може също да изпитвате силно влечение към общуване с хора, които смятате за свои приятели и които са необичайни и оригинални личности. Брачният или деловият Ви партньор едва ли ще бъдат склонни днес към пълна откровеност . Ако отношението им към Вас е добро, може съвсем умишлено да скриват някои истини за живота, или някои обстоятелства от личния си живот. Подбудите и на практика ще са съвсем добри.

Дева

Денят е сложен, но не е безнадежден. Ако съумеете да направите правилна организация на труда и умело да раздавате указания , ще постигнете дота, макар че за сега главната цел все още не може да бъде постигната. Много добър ще бъде денят за Вас, ако започвате работа на нова длъжност. Това ще Ви даде възможност, да покажете своите добри страни. Отношенията в семейството ще бъдат спокойни и хармонични, и може да разчитате на подкрепа и помощ от близките си. Плодотворно ще бъде обсъждането на съвместни планове за бъдещето, независимо дали става дума за организиране на съвместна почивка, или за голяма покупка.

Везни

Много обичате да балансирате по острието на бръснача. Днес за това няма да има каквато и да било необходимост, и затова слизайте. Като цяло денят обещава да е спокоен и да не е натоварен със събития. Душата Ви трябва да бъде сгрята от осъзнаването на собствената си нужност и незаменимост. Какво още Ви трябва, за да сте щастливи?

Скорпион

На това, как ще се развиват събитията днес, не малко, а даже много голямо влияние ще окажат отдавна отминали дни. Тъй като миналото все- пак не може да промените, протичането на днешния ден в рамките на Вашите планове съвсем няма да е възможно.

Стрелец

Днес Вашият любим човек прекалено много ще Ви ревнува от Вашето минало, настояще и бъдеще. Постарайте се да му докажете цялата необоснованост на неговите страхове, тъй като иначе ще Ви стане горчиво от неговите подозрения, претенции и вечни въпроси. Спокойствието е по-скъпо.

Козирог

Това е необичаен ден, в който Вашето мнение няма да е съвсем точно. Много е голям риска , да не се „потопите” в малките и незначителни детайли, които нямат никакво значение за това, над което трябва да се съсредоточите. Възможно е горещия светски живот на приятеля Ви да е интересен, но разказът му за последния роман по никакъв начин няма да помогне , да осъществите своите цели! Сутринта си дайте време, за да се подготвите за предстоящия ден и по-добре да се оправите с действащите около Вас сили.

Водолей

Някакви съвършено неочаквани и много приятни събития ще зарадват Водолеите през този ден . Ще напомнят за себе си хора, които винаги се радвате да видите, а не е изключена и среща с човек, към който сте запазили най-топли чувства. Денят е подходящ за възстановяване на всякакви отношения – и романтични , и делови. Само че трябва да сте на ясно, че промените, станали с Вас, няма да позволят общуването в предишния дух. Това също е и удачен ден за покупки. Избирайте неща, подчертаващи своята индивидуалност – безупречният вкус няма да Ви изневери. Експериментите с имиджа ще повдигнат настроението Ви.

Риби

За Вас днес най-важното е, да не бързате. В бързането може да не забележите нещо топло, голямо и важно между Вас и Вашия любим човек. В най- добрия случай то може незабелязано да мине покрай Вас, а в най-лошия – да изчезне, да се разпръсне, да се счупи… Не си правете такава лоша услуга!

c