Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 30 януари - удачен ден за Козирог, изпитания за Лъв

Овен
Днес ще си дадете сметка, че няма на кого да се оплачете от съдбата. Вашият любим човек няма да се интересува кой-знае колко от проблемите Ви, и способността Ви да ги решите самосиндикално. Какво пък – няма да Ви е за пръв път да се измъквате от заплетени ситуации самостоятелно…

Телец

Днес Вашият любим човек ще Ви окаже неочаквана подкрепа в област, в която(по ваша преценка) той съвсем не се оправя и никога не би могъл да се оправи.За щастие, такова мнение ще се окаже погрешно, а Вие не веднъж и дваж ще благодарите за това на Съдбата.

Близнаци

Известни сте с това, че винаги изпробвате нещо ново, а също и с това, че винаги можете да уговорите когото си искате да се присъедини към Вас. Затова когато се отказвате от предложения, на които обикновено не бихте устояли, не се учудвайте, че Вашите приятели Ви гледат обезпокоени. Всъщност не трябва да се безпокоят, защото това е временна меланхолия. Няколко планети, настроени практично и отговорно, се грижат да отстраняват неприятностите от Вас. Поне за няколко дни. След това отново ще се откажете сами със себе си.

Рак

Във всички близки отношения на общуване е ключът към успеха. Затова ако подозирате, че човекът, когото обичате, скрива своите истински чувства, не се колебайте нито минута , за да стигнете до същността им. Неговите сигнали и подсъзнателни намеци отвличат от истинските проблеми. Новата информация може да поиска от Вас корекция на очакванията, но това няма да повлияе на същността. Най-важното е, да дадете възможност на този човек да разбере, че винаги ще бъдете на негова страна.

Лъв

Семейната идилия на Лъвовете днес може да бъде подложена на някои изпитания. Съпругът Ви вероятно ще бъде недоволен и ще се чувства ощетен от внимание от Ваша страна, а и вероятно за това ще си има много значими причини. Звездите Ви съветват да проявите грижа – поинтересувайте се от неговата работа, но не правете това много настойчиво и с явна досада, защото така само рискувате да влошите ситуацията.

Дева

През този ден Вашите отношения, също както и отношенията с Вашия любим човек, ще зависят изцяло и напълно от това, каква музика ще звучи във Вашите души и уши.

Везни

Ако сте родени под знака на Везните, има вероятност днес да се окажете пред не лекия избор между това, което смятате за свое задължение, и онова, което наистина би Ви донесло удоволствие. Преди да си блъскате главата и да не знаете какво да правите, може би е по-добре да помислите, не може ли да ги съвместите по някакъв начин. Да кажем, че ще излезете с приятели, но ще се постараете да се приберете в прилично време. Или ще свършите предварително по-голямата част от работата си, за да имате след това време и за удоволствия…

Скорпион

През този ден е редно да си спомните, че Вашият любим човек , каквато и издръжливост да притежава, не е железен, и в един момент също може да се „пречупи”. Тогава ще бъдете без надеждна опора и верен защитник. Това значи, че днес силният трябва да бъдете Вие, за да може той поне малко да си отдъхне и да се възстанови.

Стрелец

Днес настроението няма да бъде много стабилно. У Вас ще се появи желание да научите нещо ново и да се покажете от неочаквана страна. Добре ще преминат срещите Ви с приятели и е важно през това време да не злоупотребявате с алкохола. Вероятно е възникване на нови идеи за творчество, но ще бъде доста сложно те да се развият, защото много ще се отвличате по други задачи.

Козирог

Денят ще бъде най-удачен за Козирозите-бизнесмени, защото уговорените днес сделки ще им дадат възможност за разширяване на бизнеса. Истината е, че за тази цел ще се наложи да предприемете доста рискована крачка, но ще намерите възможност да се подсигурите по някакъв начин. Не се страхувайте от взимането на нестандартни решения – излишният консерватизъм само би стеснил Вашите хоризонти.

Водолей

През този ден обърнете особено внимание на своя външен вид. Трябва да бъдете неподражаеми и да представлявате образец на вкус, стил и елегантност. Вашият любим човек – съществуващ или потенциален, обезателно ще оцени това и няма да изпусне своя шанс…

Риби

Да се промени миналото е невъзможно, та затова трябва да го приемете и да свикнете с него. Това, което сте направили (или не сте направили), ще се размие във времето, а това означава, че е дошло време да гледате напред и да оставите всички лоши спомени зад гърба си. Докато изчаквате да утихнат всички отрицателни емоции, Вашето търпение ще помогне, да преодолеете най-трудното, а хората, които Ви обичат, ще Ви отвлекат от неподходящите мисли по най-добър начин. Срещайте се с приятели и непрекъснато си напомняйте, че Ви очаква прекрасно бъдеще.

c